Sista dagen i i November :)

Emma Johansson / 30 November, 2013 - 15:09 / Allmänt
0 kommentarer

Halloj! hade en bra Fredag, kort skoldag som gick jätte bra, efter skolan gick jag till Fammo, käkade dannesmat och när jag hade vart där körde mamma mig till stallet, red Fabbe på lektionen och det gick hur bra som helst, han var super duper fin, på kvällen va de Idol och min favvo är i finalen, fyfan vad nice! :) fick mina parfymer, body lotions igår också och min underbara iPhone5S :D
 
Nu är det Lördag och jag har duschat och fixat mig iordning, senare idag hämtar Linda upp mig och så ska vi hämta mat från thai och så drar vi till Sara i Kilvo sen och käkar och sjunger Sing Star, blir en grym kväll, vad ska ni göra idag då? :)
 
 

godnatt :)

Emma Johansson / 30 November, 2013 - 01:39 / Allmänt
0 kommentarer

godnatt :)



äntligen! 😍

Emma Johansson / 29 November, 2013 - 23:04 / Allmänt
0 kommentarer

äntligen! 😍



It's Friday <3

Emma Johansson / 29 November, 2013 - 08:04 / Allmänt
0 kommentarer

It's Friday <3




Godnatt!

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 23:44 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
godnatt!

pluggar :(

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 21:59 / Allmänt
0 kommentarer

Halloj alla där ute, har gått med hunden, städat rummet, käkat en god middag, duschat och håller nu på att plugga, har inte haft en så jätte bra dag faktiskt, känner mig inte så glad just nu, lite ledsen :( hörs sen med bra musik, hoppas ni hänger på då också :)
 
 
 

så länge man tror på sig själv och inte ger upp når man till slut sitt mål.

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 16:46 / Allmänt
0 kommentarer

frågan är inte vad du är om tre år,
utan vad du vill vara om tre år!
så länge man tror på sig själv och
inte ger upp når man till slut sitt mål.

 

 

WOW, så jävla bra!

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 13:25 / Allmänt
0 kommentarer

 
 

godmorgon bloggen! :)

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 11:08 / Allmänt
0 kommentarer

godmorgon bloggen! :)





Hemma efter en grym Onsdag :)

Emma Johansson / 28 November, 2013 - 00:56 / Allmänt
0 kommentarer

Hemma efter en grym Onsdag, for till stallet efter vi hämtade mamma, fixade allt till Moonis och hoppade Conny på hoppträningen, herregud vad jag gillar den ponnyn, går super bra med honom i hoppningen nu, gullponny :) efter stallet for jag, Linda & Sara hem till Linda, vi käkade, sjöng Sing Star och tittade Paradise Hotel, är nu hemma och tänker borsta tänderna och fixa mig för sängen, känner att jag är trött nu och kommer nog att sova riktigt bra inatt med mina mysbelysningar i rummet, älskar verkligen julkänslan <3
 
Hoppas ni haft en lika bra Onsdag som jag har haft, Torsdag imorgon, mycket att göra :)
 
Godnatt :)
 
 

Kevin Walker - Dreaming

Emma Johansson / 27 November, 2013 - 13:49 / Allmänt
0 kommentarer

Kevin Walker - Dreaming
 

27 November :)

Emma Johansson / 27 November, 2013 - 13:47 / Allmänt
0 kommentarer

Tjabba! plugga, tittade Parade Hotel och snackade med syrran igår, började den här Onsdan med skola, hade engelska på morgonen sen hade vi Marie + att det var prov som jag fick C på, super nöjd är jag. Slutade skit tidigt idag, gjort bort lite uppgifter och är nu redo för att fara iväg, far efter 2 nån gång och hämtar en bok från skolan som jag ska läsa ur i imorgon, har ingen skola imorgon så hämtar den idag. Efter de hämtar vi upp mamma från jobbet och sen ska jag till stallet, efter stallet blir det en hel kväll med systrarna, blir en bra Onsdag helt enkelt. Imorgon är det grejer som ska fixas och så ska jag läsa lite i handelsboken, plugga till historia grejen och göra klart samhällsuppgiften som ska vara klar tills på Fredag :)
 
Hur ser eran Onsdagskväll och Torsdag ut? :)
 
 

Godmorgon :)

Emma Johansson / 27 November, 2013 - 07:51 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon :)



Pepp låt

Emma Johansson / 26 November, 2013 - 18:19 / Allmänt
0 kommentarer

 

26 December, exakt 1 månad kvar tills jag är 17 <3

Emma Johansson / 26 November, 2013 - 18:18 / Allmänt
0 kommentarer

Tjaaaaa! redan Tisdag, hade en bra Måndag, pluggade lite grann, snackade med syrran & tittade Paradise Hotell. Idag har jag haft en kort skoldag + att de va möte om min engelska klockan 13.00. Har pluggat lite engelska och till provet vi ska ha med Marie imorgon, ska fortsätta med det snart och klockan 22.00 är det Paradise Hotell, nice! imorgon är det Onsdag, börjar dagen med skola och så blir det stallet, hopptränar klockan 17.00-18.00, efter stallet far jag till Linda direkt och då blir det en kväll med systrarna, blir riktigt nice det, ledig från skolan Torsdag, blir att plugga historia och samhälls då och så ska det fixas i rummet och så, blir en grym Fredag och helg, längtar som tusan, vad ska ni göra ihelg? :)
 
 

Leo Gästbloggar!

Emma Johansson / 25 November, 2013 - 20:30 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare alla Emmas läsare. Jag tänkte gästblogga lite här till tjejen här. Hon är ju bara sjukt bra och fin och får en att le. Eller hur? Grymt söt är hon ju också. Haffa henne skulle jag lätt kunna göra för hon är ju grymt söt. Ja jag vet ju inte vad jag ska skriva men ni kan få min snapchat och blogg så är de bara att checka. Kram från Leo http://www.nattstad.se/Leonsaari Snapchat: LeoSaari
 
 

💪

Emma Johansson / 25 November, 2013 - 16:57 / Allmänt
0 kommentarer

💪



Nu jävlar ska jag få en vältränad och nice kropp (y)

Emma Johansson / 25 November, 2013 - 14:00 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare Tjenare! då va de Måndag igen och jag har slutat skolan, Linnea tar bussen från kullen som går efter 2, när hon kommer är det gymmet och sen hem, käka middag och så ska jag plugga så jag får bort gjort lite uppgifter. Paradise Hotel är klockan 22.00 så då blir de att käka gott och titta på det, har mina chips, muuums men får inte vräka i mig nu för nu jävlar ska jag få en vältränad och nice kropp, nu ska jag ta tag i träningen, började ju innan Turkiet men vart så lat sen, haha men nu jävlar. Ska dit fast jag inte känner för de, duktig jag är (y)
 
hörs sen :)
 
 
 

godnatt :)

Emma Johansson / 25 November, 2013 - 00:05 / Allmänt
0 kommentarer

godnatt :)





skulle inte tacka nej :)

Emma Johansson / 24 November, 2013 - 16:18 / Allmänt
0 kommentarer

skulle inte tacka nej till att han en sån där grym röst :)
 

Victoria's Secret <3

Emma Johansson / 24 November, 2013 - 14:17 / Allmänt
0 kommentarer

Beställt hem <3
 
Coconut Passion
Body Lotion 250ml
Coconut Passion från Victoria´s Secret är en sensuell blandning av vanilj, kokosnöt och liljekonvalj, och är en del av Secret Garden kollektionen.
 
119:-
http://www.nordicfeel.se/kategori/varumarken-for-henne/v/victoria-s-secret/victorias-secret-coconut-passion-11234
 
 
Secret Craving
Body Mist 250ml
Secret Craving från Victoria´s Secret är en förförisk och varm doft. Doftar härligt av svartvinbär och vanilj. Den snabb absoberande formulan innehåller närande aloe, havre och extrakt från druvkärneolja samt vitamin C och E. Huden kommer att kännas mjuk, smidig och skön.
 
119:-
http://www.nordicfeel.se/kategori/varumarken-for-henne/v/victoria-s-secret/victorias-secret-secret-craving-11249
 
 
Strawberries & Champagne
Body Lotion 250ml
Victoria´s Secret Strawberries & Champagne är en frestande och fruktig doft med inslag av jordgubbar, smultron och champagne. Den snabbabsorberande formulan innehåller närande aloe, havre och druvkärneoljeextrakt samt vitamin C och E.
 
119:-
 
 
Strawberries & Champagne
Body Mist 250ml
Victoria´s Secret Strawberries & Champagne är en frestande och fruktig doft. Skäm bort dig med jordgubbar och champagne samt en flirt med smultron som tillsammans ger en lyxig fruktig doft. Den snabb absorberande formulan innehåller närande aloe, havre och druvkärneolje extrakt samt vitamin C och E.
 
119:-
 
 

Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck Cover

Emma Johansson / 24 November, 2013 - 14:07 / Allmänt
0 kommentarer

Grym cover av en grym låt, lyssna ni med :)
 

24 November! :)

Emma Johansson / 24 November, 2013 - 14:06 / Allmänt
0 kommentarer

Hej igen hurrni. Mitt bloggande har inte vart bra men har inte haft någon blogglust vilket jag har nu så de är nice :) jag mår hur bra som helst. Vad har ni gjort dom dagarna jag inte har bloggat då? :) har ni haft det bra? jag har beställt en iPhone5s för inte så länge sen och igår beställde jag lite Victoria Secret saker, 2 parfymer och 2 body lotions, längtar tills allt kommer :)
 
Mamma har också fyllt år, umgåtts med polare och varit i stallet, allt är på topp just nu och jag mår super duper bra, i Fredags tittade jag & mamma Idol och käkade Fredagsgott, var en jätte bra dag och så red jag Wilma på lektionen och jag tycker det gick bra men jag är så van att rida en snabb och het ponny så de va stor skillnad att rida henne men det gick bra iallafall så det är ju bra :)
 
Går också bra i skolan nu men det är engelskan jag måste kämpa på med så jag fixar den kursen de här året, orkar verkligen inte ha kvar engelskan i 3an, vill verkligen bli av med den nu, inte länge kvar i skolan nu, jippiii! :D
 
Jag & Linnea tog en promenad med hunden och jag kom hem för inte alls länge sen, ljuger om jag säger att det var skit varmt ute för de var de då inte men de va bara att ta på sig varma kläder, haha. Tänker hoppa in i duschen snart så har jag gjort bort de, vad ska ni göra resten av dagen då? :)
 
 

ingen blogglust!

Emma Johansson / 22 November, 2013 - 23:27 / Allmänt
0 kommentarer

ingen blogglust, vet inte varför, hörs när jag får lust igen! :)
 
 

B E S T Ä L L T! ♥

Emma Johansson / 19 November, 2013 - 17:41 / Allmänt
0 kommentarer

B E S T Ä L L T! ♥ #iPhone5s #Gold
 
 

öppet hus :)

Emma Johansson / 19 November, 2013 - 08:35 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon, skola och öppethus idag, blir säkert kul, ha en bra dag alla! :)



Måndag :)

Emma Johansson / 18 November, 2013 - 23:43 / Allmänt
0 kommentarer

Halloj, haft en kort skoldag idag, vi har fixat för öppethus som är imorgon då alla 8or och 9or kommer, vart med Linnea, städat lite i rummet och duschat, nu sitter jag och tittar Jenny Strömstedt som Kevin Walker är gäst i, blir att lägga sig när den har slutat typ, upp tidigt imorgon och fixa sig för skolan, hoppas ni haft en bra Måndag, det har jag haft, natti :)



palla söndag :(

Emma Johansson / 17 November, 2013 - 22:58 / Allmänt
0 kommentarer

Hejsan hejsan, var i stallet igår och fixade allt åt Moonis och hjälpte Joanna lite, gjort samma sak idag och nu sitter jag och tittar Johan Falk, dom filmerna är så jävla bra :) imorgon är det Måndag igen och då är det skola, usch säger jag men snart har vi jullov och skönt ska det bli, hörs imorgon :)
 
Godnatt :)
 
 

Frida - Dunka mig gul och blå

Emma Johansson / 15 November, 2013 - 12:25 / Allmänt
0 kommentarer

 

Världens bästa mamma fyller år idag, Grattis <3

Emma Johansson / 15 November, 2013 - 12:16 / Allmänt
0 kommentarer

Onsdag:
 
Vi hämtade upp syrran för hon skulle följa med mig till ett ställe jag inte behöver skriva ut här, tack för att du följde syrran, det var guld värt. Efter de snurrade vi runt och käkade pizza på Manuella, rolig kväll med andra ord <3
 
Torsdag, alltså igår:
 
Jag var ledig från skolan så jag sov ut och skönt va de, pluggade lite, gjorde bort 2 uppgifter, en ska vara klar nu på Måndag tror jag och en 27:e men båda är bort gjord, härligt! :)
 
Fredag:
 
Nu är det Fredag och världens bästa mamma fyller år idag så kommer massa folk hit idag, roligt roligt och så är det Idol klockan 19.00 idag, heja Kevin! :)
 
Vad ska ni göra idag? :)
 

Uppdates kommer under dagen så häng på ;)
 
 

snackar med syrran <3

Emma Johansson / 14 November, 2013 - 23:40 / Allmänt
0 kommentarer

snackar med syrran <3



One Direction - Story of My Life

Emma Johansson / 14 November, 2013 - 12:55 / Allmänt
0 kommentarer

fyfan vad bra låt, lyssna ni också :)
 

fick klänningen från Nelly idag, får 539:- för intventeringen imorgon, klagar inte precis ♥

Emma Johansson / 14 November, 2013 - 12:53 / Allmänt
0 kommentarer

fick klänningen från Nelly idag, får 539:- för intventeringen imorgon, klagar inte precis ♥
 
 

#Bitstrips #Me

Emma Johansson / 13 November, 2013 - 22:06 / Allmänt
0 kommentarer

 

tack mamma ♥

Emma Johansson / 12 November, 2013 - 21:50 / Allmänt
0 kommentarer

beställt till jul, nyår, min födelsedag och när jag & Sara ska fotas, tack mamma ♥
 
www.nelly.com 
 
BLUB L
OPEN ARM CHIFFON DRESS
299:-
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/club-l-714/open-arm-chiffon-dress-714577-6097/
 
 

älskar min nya hårfärg ♥

Emma Johansson / 12 November, 2013 - 21:32 / Allmänt
0 kommentarer

älskar min nya hårfärg ♥
 
 

fika med Mikaela :)

Emma Johansson / 12 November, 2013 - 15:49 / Allmänt
0 kommentarer

hade en bra måndag, inte lång skoldag och så fixade jag håret, ny färg nu, sjukt snygg toning, jätte nöjd :) sitter på bussen påväg till stan med Mikaela, blir att ta en fika, kul, hörs sen och ni, tack för den grymma statistiken och alla kommentarer :)



23.13

Emma Johansson / 10 November, 2013 - 23:13 / Allmänt
0 kommentarer

gått med hunden, vart på thai med Linnea, tittat Solsidan, chillat, hunnit med mycke idag, dags att fixa sig för sängen, godnatt :)
 
 

Grattis på farsdag världens bästa pappa, älskar dig ♥

Emma Johansson / 10 November, 2013 - 14:58 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare! då är det Söndag igen. Har gått på en prommis med hunden och ska på ett tag börja fixa iordning i rummet + mig själv, ska hoppa i duschen, sminka mig och fixa håret. häärligt! lite senare idag far jag & Linnea ut och käkar, blir thai eller manuella, yäääh, nice Söndag. Ikväll blir det farsdagstårta och Solsidan, Grattis på farsdag världens bästa pappa, älskar dig ♥
 
 

Natti :)

Emma Johansson / 10 November, 2013 - 02:49 / Allmänt
0 kommentarer

Godnatt, hoppas ni haft en grym lördag :)





självkänsla!

Emma Johansson / 09 November, 2013 - 22:14 / Allmänt
0 kommentarer

Självkänsla är att känna att man duger och är värdefull.
En bra självkänsla innebär att man klarar av att vara sig själv, för att man vet att man duger exakt som man är. Man klarar lättare av motgångar och att man inte är omtyckt av alla.
Man kan lättare stå på sig och göra det som känns rätt ♥

 

 

Minns ni den här killen?

Emma Johansson / 09 November, 2013 - 17:48 / Allmänt
0 kommentarer

Minns ni den här killen? Daniel som va med i idol 2010, vi var på plats en fredagsfinal så har sett han live, super duktig kille! :)
 

Nu är det Lördag :)

Emma Johansson / 09 November, 2013 - 13:11 / Allmänt
0 kommentarer

Morning eller ska jag säga goddag (de låter så tantigt) haha! la mig i sängen 04.30 imorse, tittade först idol & idol extra och se snackade jag läääänge med en fin person och roligt va det. Hade en bra Fredag, va en kort skoldag, for från skolan vid 12 och sen köpte vi bara nått att käka till mig sen for jag till stallet och fixade åt Moonis och red Conny på lektion, har börjat hitta honom nu, känns jätte bra med han, gullponnyn <3
 
Nu är det Lördag och jag sitter här och bloggar och tittar utröstningen av gårdagens idol, ska ta något och käka snart innan jag börjar fixa mig, hörs sen, häng med då också :)
 
bjuder på en äldre bild :)
 
 

man får skryta ibland ;)

Emma Johansson / 08 November, 2013 - 22:11 / Allmänt
0 kommentarer

får man skryta lite med och säga att min syrra har vart på gryssning med kartellen? ;)
 
 
 

vem fick en snap av Erik igår? :D

Emma Johansson / 08 November, 2013 - 17:28 / Allmänt
11 kommentarer

hemma! :)

vem fick en snap av Erik igår? jaaaag :D



FREDAG! :D

Emma Johansson / 08 November, 2013 - 14:06 / Allmänt
0 kommentarer

hopptränade med Conny i onsdags och fixade åt månne, när jag va klar i stallet for jag hem och käka och packa snabbt och så körde pappa mig och Sara till hon i kilvo, sov över där till torsdag och kom hem på eftermiddan nån gång tror jag, vi hämtade grillmat från Sibylla innan vi for hem, nu är det fredag och jag är i stallet just nu, har fixat åt Moonis  och ska rida lektion klockan 3-4 :) sen tar jag en varm och skön dusch, ska käka och klockan 8 börjar idol, blir en bra och mysig fredag :) 

vad ska ni göra idag? :)



Glöm inte att följa mig på instagram, jjjohanssonemma :)

Emma Johansson / 08 November, 2013 - 00:19 / Allmänt
1 kommentarer

Glöm inte att följa mig på instagram, jjjohanssonemma :)
 
godnatt :)
 
 

hemma! :)

Emma Johansson / 07 November, 2013 - 19:25 / Allmänt
0 kommentarer

hemma! :)
 

systrar <3

Emma Johansson / 07 November, 2013 - 00:11 / Allmänt
0 kommentarer

systrar <3



stallet nu :)

Emma Johansson / 06 November, 2013 - 16:00 / Allmänt
1 kommentarer

stallet nu, hem sen och duscha och äta sen är de kilvo, ledig imorgon så sover över där inatt, grymt bra onsdag och blir en bra torsdag också, hoppas jag! hörs sen :)



Tisdag, 14.57 :)

Emma Johansson / 05 November, 2013 - 14:57 / Allmänt
0 kommentarer

Hejsan! igår var de första skoldagen efter höstlovet, de skulle gärna få vara lov längre, haha! har iallafall haft ett jätte bra lov :) vad har ni gjort under lovet? igår gjorde jag inte så mycke faktiskt men idag har jag hunnit göra rätt mycke, gått på en promenad med Elvis, hjälpt till med dammsugningen här hemma och så har jag vart snäll och plockat ur disken ur diskmaskinen, har även tagit en varm och skön dusch. Tänker göra bort en läxa sen och skicka in så är den bortgjord, den ska vara inne imorgon på morgonen så gör den idag :)
 
hur ser era planer ut för den här Tisdagen då? :) själv blir det inte att göra så mycke resten av dagen, ska mest ta det lugnt :)
 
bjuder på en lite äldre bild :)
 
 

Tisdag :)

Emma Johansson / 05 November, 2013 - 10:09 / Allmänt
0 kommentarer

haft en bra måndag, hoppas på en bra tisdag, nu, skolan :)



avslutar lovet på ett grymt sätt <3

Emma Johansson / 03 November, 2013 - 23:30 / Allmänt
0 kommentarer

avslutar lovet på ett grymt sätt <3 #idol2013



#walkiers :)

Emma Johansson / 03 November, 2013 - 22:19 / Allmänt
0 kommentarer

vi ska rösta fram dig till globen och vi ska rösta fram dig som vinnaren av idol 2013, #walkiers :)
 

3 November 2013!

Emma Johansson / 03 November, 2013 - 16:19 / Allmänt
0 kommentarer

Wow, redan november, i Torsdags så fixade Linnea Landström mina naglar och sen vart de att fara och handla med mamma, Fredag kom det gäster hit, vi käkade pizza och så tittade jag idol, Kevin är kvar och vi wakiers ska rösta han vidare till idolfinalen i Globen och sen ska vi rösta fram han som vinnare av idol 2013 :)
 
Nu är det Söndag och sista dagen på höstlovet, Måndag och skola imorgon igen, känns inte alls roligt. Snackat med syrran, suttit vid datan och pluggat, hoppar in i duschen strax så man inte har äckligt hår i skolan imorgon, hörs sen :)
 
lägger upp bilden igen på naglarna, riktigt fina är dom, tack igen Linnea :)
 
 

17 år <3

Emma Johansson / 03 November, 2013 - 12:53 / Allmänt
0 kommentarer

inte länge kvar nu <3 #17år