21:26

Emma Johansson / 31 Oktober, 2011 - 21:27 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, har vart i stallet idag, sen for jag och pappa runt lite tills vi skulle hämta mamma från frissan sen for vi direkt till skolan för vi skulle ha utvecklingssamtal 16:30 och vid 7 for jag och steffi till BHK malmen, de har vart möte och nu är jag hemma, ska börja packa och fixa i mitt rum, ska sova hos Linnea inatt :) vi ska titta på Eva och Adam, hon har fått den idag, vi är skit glad :) :)

Internet har dampat typ hela dan!

Emma Johansson / 30 Oktober, 2011 - 22:08 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har vart i stallet typ hela dan, har fixat åt min älskling och ridit honom, ska göra samma imorgon och Linnea ska få skritta han några varv :) halv 5 imorgon är de utvecklingssamtal och klockan 7 är de möte på BHK malmen och senare ska jag vara med Linnea, vi kanske ska titta hennes film som hon har beställt, det beror på om den har kommit imorgon :) jag har gjort massor idag så jag har inte hunnit göra videoklipp och internet har ändå dampat typ hela dan :)

Shit ;)

Emma Johansson / 30 Oktober, 2011 - 08:58 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon, jag är inte så jätte trött, shit. Om de hade vart skola hade jag gå hem och lägga nig i sängen och sova men ska vila ett tag till, herrå ;)

Klar ;)

Emma Johansson / 30 Oktober, 2011 - 00:51 / Allmänt
1 kommentarer

Har fixat mig för sängen så jag är klar! Snart ska jag lägga mig, ska upp 10.00 imorgon, bilder från när jag red mini idag kommer upp i ett videoklipp imorgon och jag ska rida blå imorgon, kommer bilder i ett videoklipp så de kommer komma upp 2 filmer, håll koll :) godnatt!

Frågestund!

Emma Johansson / 29 Oktober, 2011 - 23:57 / Allmänt
3 kommentarer

Frågestund!

Ni får fråga hur många frågor som helst, kom igen nu mata mig med frågor ;) ni har till 5/11 på er :)

Funderar om jag ska starta upp en frågestund ;)

Emma Johansson / 29 Oktober, 2011 - 23:14 / Allmänt
2 kommentarer

Tjenare! Har kommit hem från Micke & Angelica för ett bra tag sen och nu sitter jag och myser framför datan :) funderar om jag ska start upp en frågestund ;)

Har varit i stallet med steffi idag <3

Emma Johansson / 29 Oktober, 2011 - 19:06 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, har vart i stallet med steffi, vi har ridit mini, det gick jätte bra och imorgon ska jag rida blå, bilder från dagens ridpass kommer ikväll. Om ett tag ska vi fara till Micke och Angelica och kolla på hunden dom har på prov och senare ska jag säkert vara med kusinen! Isåfall ska vi göra ett videoklipp, den kommer upp på bloggen, håll koll :)

Mini

Emma Johansson / 29 Oktober, 2011 - 11:06 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon! Ska fixa mig och snart ska jag fika, efter 11 ska vi hämta steffi och sen ska vi fara till stallet, bilder kommer sen. Steffi ska fota :)

21:53

Emma Johansson / 28 Oktober, 2011 - 17:41 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, i onsdagskväll for jag till stallet och hoppade mitt hjärta♥ Alex och igår for jag till stallet vid 8 på morgonen och på kvällen tittade jag Robinson, nu sitter jag och Linnea i rummet och tar de lungt, ikväll ska vi se idol, rösta på André! det ska jag göra♥♥♥ ikväll kanske de kommer ett gästinlägg av någon, vet inte vem ännu men ska försöka hitta nån <3

imorgon vid 12 är jag i stallet, ska rida Mini då! ska höra med Steffi om hon vill komma och fota mig isåfall kommer de komma upp bilder imorgon, nåndag under lovet ska de komma upp en liten bildbomb med bilder från grans, håll koll :)

Red Alex på Drop in idag, det gick jätte bra♥

/emma

11:24

Emma Johansson / 26 Oktober, 2011 - 11:25 / Allmänt
3 kommentarer

Tja, igår var jag och Rebecka i ladugården med kossorna, kalvarna, grisarna och fåren och igår kväll hämtade pappa och Emil mig, jag trivdes på dagarna för då fick jag hålla på med det jag älskar. Djur. Vi slutade halv 4 varje dag och sen hade vi typ inte nått att göra förrän nästa dag och jag saknade mamma och pappa så mycke. Jag bestämde mig för att fara hem och jag ska praoa i stallet till fredag :)

Promenerar med ponnyn <3

Emma Johansson / 24 Oktober, 2011 - 14:11 / Allmänt
1 kommentarer

Promenerar med ponnyn <3

Smådjurshuset <3

Emma Johansson / 24 Oktober, 2011 - 08:08 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, nu sitter vi och väntar på att vi ska börja, idag ska vi vara i smådjurshuset :) idag kommer de bli jätte kul idag :)

Söndag!

Emma Johansson / 23 Oktober, 2011 - 19:21 / Allmänt
1 kommentarer

Tja, tjejen som också ska praoa här har kommit, vi har snackat lite och nu sitter vi i rummet och tar de lungt, vi har vart ute och tittat :) jag vet inte vad vi ska hitta på sen jag vet att jag ska prata med mamma och pappa sen, jag saknar dom :)

Framme <3

Emma Johansson / 23 Oktober, 2011 - 16:44 / Allmänt
1 kommentarer

Framme, har kommit för ett tag sen, blogga kommer jag att göra har ju gratis surf ;)

Far snart <3

Emma Johansson / 23 Oktober, 2011 - 08:45 / Allmänt
1 kommentarer

Godmorgon! Har duschat och bäddat, ska kolla Facebook och de innan jag fikar och de. Vid 10 far vi kom ihåg att jag gör ett inlägg när jag är framme :)

I love my life♥

Emma Johansson / 21 Oktober, 2011 - 21:48 / Allmänt
0 kommentarer

Hej, skoldan var kort idag + att jag fick sovmorgon :) vi har fått våra omdömmen idag, har VG i matte och jag fick MVG på HK uppgiften (y) har sett Idol med mamma, pappa & Elvis och har röstat på min favorit. André, han är så gryyyyym♥ imorgon ska jag inte sova så jätte länge, ska fika sen ut med hunden på en liten morgonprommenad sen ska jag börja kolla vad jag ska ha med till Grans, far på Söndagmorgon och jag ska packa ner allt. När jag är klar med att packa ska jag städa mitt rum och vid 5 ska jag fara till stallet och ha Blå och klockan 7 börjar övernattningen♥ ska ladda min mobil och min kamera hela natten så jag har dom full laddade till på Söndag :) många bilder kommer att komma in på bloggen från Grans och Övernattningen♥ I love my life♥

♥♥♥

/emma

Grans♥

Emma Johansson / 20 Oktober, 2011 - 21:53 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, var med klassen till Gällivare idag på nån information och klockan 6 var jag i stallet, jag har ridit Mini, han var jätte mjuk i galoppen, han är så söt och så har jag hjält Britt att fodra i stallet :) tänkte säga mina planer för resten av den här veckan, hela vecka 43 och hela vecka 44 :)

21/10: Hämta mina ridgrejjer från stallet & Idol♥
22/10: Övernattning♥
23/10: Fara till Grans♥
24/10: Grans♥
25/10: Grans♥
26/10: Grans♥
27/10: Grans♥
28/10: Grans och fara hem från Grans♥

Hela vecka 44: Jag ska ha Blå♥


/emma

Gamla bilder :)

Emma Johansson / 19 Oktober, 2011 - 22:56 / Allmänt
2 kommentarer

Gamla bilder :)

 

/emma

23:16

Emma Johansson / 18 Oktober, 2011 - 23:17 / Allmänt
1 kommentarer

Jag tävlade en LD, det bestod av 7 stycken hinder och jag kom felfri och vi fick en blå rosett påvägen ut, mycket nöjd! har gjort en film med bilder, text och musik, filmen är nedan :) jag hoppas på många kommentarer om filmen <3


det skulle komma in gamla bilder i de här videoklippet också men jag satt ju på min andra data och inte på min gamla och på den har jag mina gamla bilder och jag måste ändå gå och lägga mig nu men jag gör ett videoklipp imorgon och i den kommer de komma massa gamla bilder ;), godnatt!

/emma

Tacokväll!

Emma Johansson / 18 Oktober, 2011 - 20:46 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, for och handlade med mamma & pappa tidigare idag och ikväll har jag vart på Tacokväll på BHK - malmen, när dom skulle säga vem som blev klubbmästare i Junior Handling var jag så nervös så att mitt hjärta klappade fort och jag kände de :) Liv och Tim blev årets klubbmästare i Junior Handling och om dom hade delat ut ett andra pris då hade jag fått de :) många bilder från tävlingen i Söndags kommer komma i ett videoklipp med en låt till istället och jag lovade en bildbomb med gamla bilder om inte de hade kommit ett gästinlägg från Ola så de kommer också komma ut fast de kommer i samma videoklipp som bilderna från tävlingen och i samma inlägg kommer jag berätta hur de har gått för mig :) de kommer komma ut om ett tag, håll koll om ni vill se de ;)


/emma

5 dagar kvar! ♥

Emma Johansson / 18 Oktober, 2011 - 13:16 / Allmänt
0 kommentarer

5 dagar kvar! ♥

 

/emma

André sjunger With you

Emma Johansson / 17 Oktober, 2011 - 22:24 / Allmänt
1 kommentarer

Jag älskar dig André♥


/emma

Linnea ritade den där igår :)

Emma Johansson / 17 Oktober, 2011 - 22:03 / Allmänt
0 kommentarer

Linnea ritade den där igår :)


/emma

22:01

Emma Johansson / 17 Oktober, 2011 - 22:01 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, berättade aldirg hur de gick på tävlinge igår och inga bilder kom ut men imorgon när jag har slutat ska jag sätta mig och fixa allt, en bildbomb ska jag också fixa ;) skulle fara till stallet idag och prov rida en häst som heter Mini klockan 18.00men hon glömde bort att hon skulle på en utbildning klockan 18.00 så jag tror vi ska ta de på Torsdag istället, eftersom jag alltid måste göra nånting hela tiden så for jag till Sara och var där till typ nyss :)


/emma

Frågor & Svar :)

Emma Johansson / 16 Oktober, 2011 - 19:59 / Allmänt
0 kommentarer

Från: :)
Frågan: Emma: Vem tycker du är snyggast i din klass? - André
Hur många killar har du varit kär i? - 4

Från: :*
Frågorna: emma: vem vill du tappa din oskuld med? ;) - haha jaduu ;)
Linnea: är du oskuld? :) - http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

Från: kerstin
Frågorna:
hejsan emma.. ska du ta blå? - på foder? :) kanske :)
du kommer aldrig klara att gå grans!!!!! - Klart jag kommer :)
du kommer aldrig få en häst!!! - jo :)
är du oskuld? - ja :)
har du hånglat med någon? - nej :)
har du pussat någong - nej :)
(båda frågorna måste vara pojkar!!)

linnea
äru oskuld? - se låten ovan
har du hånglat med en kille? - jajamen
ist vem? - världens bästa kille
pussat en kille? - om jag har hånglat så har jag antagligen också pussat ;)

Från: Stephenie B
Frågorna:
Hejjsan emma :)
Lite frågor nu då till er 2, kan börja till dejj emma;
* Vem är du kär i, svara serriöst! - det vet du :)
* Hatar du någon, vem? - nej :)
* Kommer du få en häst? - kanske, jag hoppas verkligen de :)
*Kan jag rida istället för dejj när du ska prao på grans? - nej :)

Till linnea ;
* Hur gammal är du? - 18
* Har du en pöjkvän? - typ (haha)
* Vilken skola går du på? - går sista året på Välkommaskolan :D
* Vilken skostolek har du på skor? - 37-38, det beror på vad det är för skor
* Vad är dina intressen ? - FIKA!, skratta, musik, vara med mina fina kompisar, kramas, baka, träna.. jag gillar det mesta :)
* Kan du göra en blogg.. om du inte har en ? - jag har faktiskt en: linneaannajosefine.devote.se. In och titta! :D

/ steffi :D


/emma & Linnea

Jag älskar dig gubben♥♥

Emma Johansson / 16 Oktober, 2011 - 17:11 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har kommit hem från stallet, har ätit och snart ska jag & Linnea gå en prommis med min vackra gosse, jag kan nästan aldrig sitta still, jag är igång nästan hela tiden :) berättar om hur de gick på tävlingen sen, de kommer bilder och svaren på era frågor kommer ut, vi hörs sen!

vi vill ha massa mer frågor, fråååååga på ;)

http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/paminnelse-fran-linnea.html#comment
http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/paminnelse-fran-linnea.html#comment
http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/paminnelse-fran-linnea.html#comment

Jag älskar dig gubben♥♥

/emma

Stallet♥

Emma Johansson / 16 Oktober, 2011 - 07:44 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har vaknat för ett tag sen och snart ska jag fara till stallet! har vart lite nervös imorse med nu är jag lugn :) bilder kommer ikväll och svaren från mig och Linnea, håll koll ;) Ola har jag inte snackat med ännu, om inte han gör ett inlägg kommer de en bildbomb med massa bilder för länge sen imorgon :)

Jag älskar dig♥

/emma

Påminnelse från Linnea!

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 23:43 / Allmänt
0 kommentarer

Cha chaaaa Linnea här! Tänkte bara påminna er läsare om min och Emmas frågestund. Imorgon kväll svarar vi på era frågor så fråga på! Jag vill också ha massa frågor att svara på, så kom igen fråga miig! :D (haha fan vad många gånger jag skrev "fråga" och "frågor" i texten)
/Linnea

Älskar dig♥

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 23:26 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, måste gå och lägga mig nu för jag ska upp vid 7 imorgon, ska fara till stallet vid 8 imorgon! gör ett inlägg innan jag ska sova, hörs om ett tag, hej så länge!

älskar dig♥

/emma

18:36

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 18:36 / Allmänt
1 kommentarer

tjenare, har vart hos Linnea, jag har filmat henne och jag har fotat henne med Gustavs epa, nu sitter jag vid min gamla data, på den har jag jätte många gamla bilder, några av dom är nedan ;)

/emma

Önska mig lycka till! ♥

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 17:14 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har vart på stan med min söta kusin, snart ska jag följa med Linnea och dom när dom ska fara och köpa caandy <3 imorgon ska jag till stallet tidigt, ska fixa allt innan jag ska tävla :) ska tävla LD med Alex imorgon, önska mig lycka till! ♥


/emma

Godmorning! lyssna på André, han är så himla braaaaaaaaaaa :D ♥

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 11:27 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorning! lyssna på André, han är så himla braaaaaaaaaaa :D ♥/emma

Jag hatar att stiga upp tidigt för att jag ska till skolan ;)

Emma Johansson / 15 Oktober, 2011 - 01:11 / Allmänt
0 kommentarer

har gjort de sista provet idag innan praon & höstlovet, ihelg ska jag göra massa saker som jag vill göra och imorgon får jag äntligen sova ut har inte fått göra de på dagar, jag vet inte vilken dag de va men då tänkte jag när jag låg i sängen att jag skulle stiga upp men jag visste att jag fick sova (trodde jag) eller så var de så att jag tänkte att pappa väckte mig, jag kommer inte ihåg men iallafall så när jag hade tänkt klart så kommer pappa och väcker mig, haha! asså jag hatar att stiga upp tidigt för att jag ska till skolan ;)


om ett tag ska jag lägga mig ner i sängen och tänka, vi hörs imorgon! hug♥

/emma

Angående gästbloggaen :)

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 23:17 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, Ola skulle gästblogga här men jag har inte fått tag i han idag eller igår det är inte säkert att de kommer ett gästinlägg från honom idag men isåfall hoppas jag jätte mycke att han kommer logga in på Facebook imorgon :)

Kvällsprommis :)

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 18:32 / Allmänt
1 kommentarer

Jag och min snälla kusin ska gå en kvällprommis med mitt hjärta <3 vi hörs lite senare ;)

Glöm inte!

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 09:30 / Allmänt
0 kommentarer

Ni glömmer väl inte våran frågestund? Fråga hur många frågor ni vill till både mig och Linnea till på söndag. Kom igen nu! :D

Adele 21

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 09:19 / Allmänt
1 kommentarer

Den här skivan flyttade hem till mig igår :)


/emma

Dagens outfit ;)

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 09:09 / Allmänt
0 kommentarer

En vit och rosa fliströjja, svara bagera byxor och ett svart snyggt hello Kitty linne :)

Några youcam bilder ;)

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 08:58 / Allmänt
0 kommentarer

Några youcam bilder ;)

/emma

Godmorgon!

Emma Johansson / 14 Oktober, 2011 - 08:39 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, börjar först 09:45 idag, härligt fast vi ska ha so prov idag, jag hoppas de kommer gå bra, jag ska fan klara de! igår lämnade jag in HK uppgiften, hoppas jag fåt MVG på den, har gjort alla delar i den ;) visst är jag duktig :)


/emma

Ola!

Emma Johansson / 13 Oktober, 2011 - 22:49 / Allmänt
0 kommentarer

Imorgon kommer de ett till gästinlägg ut på bloggen, den här gången kommer de ett gästinlägg från Ola som har vart med i Robinson 2011 :) håll koll <3


/emma

På uppvisningen var jag & Steffi Claown :)

Emma Johansson / 13 Oktober, 2011 - 20:53 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har hjälpt till att bära agility hinder och jag har vart på Coop, jag har hunnit plugga ett tag och nu sitter jag vid datan, imorgon är de Fredag, fan vad kul, imorgon ska jag fara till stallet och på kvällen ska jag se Idol♥

image description
på uppvisningen var jag & Steffi claown :)

/emma

BHK - malmen

Emma Johansson / 13 Oktober, 2011 - 17:37 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena! har ätit, pluggat och fixat lite annat, snart ska jag fara till BHK - malmen och hjälpa att stoppa in agilityhinder, vi hörs när jag kommer, hejdå♥
image description

/emma

22:41

Emma Johansson / 12 Oktober, 2011 - 22:41 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, är snart fixad helt för sängen, ska bara ta på mig nattikläder :) idag har jag vart i skolan från vid 8 till vid 3 eller efter 3 och jag har vart i stallet :) de skulle vara övernattning i stallet men dom har flyttat de till den 22, de är nästa Lördag :) de är säkert för att de är tävling på Söndag :)

Planer för resten av veckan och nästa♥

13/10:
Plugga & hjälpa till att ta in Agilityhinder♥
14/10: Stallet & Idol♥
15/10: Stallet♥ OCH FIKA MED LINNEA. MYCKET VIKTIGT! /Linnea ;)
16/10: Tävling♥
18/10: Ska på tavokväll på BHK - malmen♥
22/10: Övernattning♥
23/10: Grans Naturbruksskola♥
24/10: Grans Naturbruksskola♥
25/10: Grans Naturbruksskola♥
26/10: Grans Naturbruksskola♥
27/10: Grans Naturbruksskola♥
28/10: Grans Naturbruksskola♥


/emma

Har pratat med André Zuniga på skype♥

Emma Johansson / 11 Oktober, 2011 - 22:15 / Allmänt
1 kommentarer

Tja, började dagen med att vakna upp tidigt! steg upp efter 7, fixade mig och sen gick jag och fika! vid 8 for jag till skolan och har vart i skolan till efter 3, när jag kom hem snackade jag med André Zuniga på skype, jag var skit glad när han svarade <3 han är skit snäll♥

♥♥♥

/emma

En till film från uppvisningen 2011♥

Emma Johansson / 10 Oktober, 2011 - 23:14 / Allmänt
0 kommentarer

En till film från uppvisningen 2011♥


/emma

Mer bilder från uppvisningen 2011♥

Emma Johansson / 10 Oktober, 2011 - 22:50 / Allmänt
0 kommentarer

Tjaaa, har vart med Linnea & Sara ikväll, har några bilder på min mobil som Sara har tagit, hon har fotat många ego foton, haha hon är så gullig <3 jag sa att jag skulle lägga in alla andra filmer idag men de kommer bara en för den här tar så länge att laddas upp på youtube så de gör säkert dom andra också!

Mer bilder från uppvisningen 2011♥


/emma

Frågestund!

Emma Johansson / 10 Oktober, 2011 - 18:17 / Allmänt
4 kommentarer


Det är jag & Linnea som har en frågestund, ni får fråga hur många frågor som helst både till mig och Linnea till på Söndag!
KOM IGEN!!!

Skriiiiiiv frågooooor! :D

/ emma & Linnea

En film från uppvisningen!

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 23:52 / Allmänt
1 kommentarer

En film från uppvisningen!


/emma

Bio!

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 23:48 / Allmänt
0 kommentarer

Har vart på bio med Linnea & Steffi, filmen heter jag saknar dig. Den var grym, vill köpa den♥ den är lätt värd 100 kr att se :)/emma

Bilder från uppvisningen 2011♥

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 17:01 / Allmänt
0 kommentarer

Bilder från uppvisningen 2011♥


här är några bilder från uppvisningen, mer kommer imorgon! hoppas de inte gör nånting♥
har mer än en film från uppvisningen och nu håller jag på att ladda upp en av dom på youtube, jag visste inte att jag skulle ha många filmer från uppvisningen men en kommer idag och resten imorgon <3

/emma

Detaljer :)

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 16:17 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, har vart i stallet och haft blå, red han också de gick super♥ snart tänker jag gå och duscha och efter de ska jag föra över alla bilder och filmer från uppvisningen som var igår! Det kommer komma detaljer på min design, hoppas de blir idag! håll koll :) det kommer bli skit snyggt♥


/emma

En riktig kompis är som Linnea!

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 01:02 / Allmänt
1 kommentarer

en riktig kompis är som Linnea! läs inlägget, http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/alltsa-seriost.html#comment


/emma

Alltså seriöst

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 00:53 / Allmänt
0 kommentarer

Angående det här inlägget (och alla andra liknande kommentarer)

Jag tycker det är så jävla omoget att hålla på med alla dom här kommentarerna! Alla har rätt att se ut och vara som dom vill, hur orkar ni ens bry er? Jag själv vet att Emma rakar sina ben (nu vet ni att hon gör det) men hon kanske inte hade gjort det på just den där bilden. So what? Jag vet att det finns hur många som helst som går runt sådär ibland. Kanske till och med ni. Ni kan väl ändå visa att ni är lite mognare än vad ni verkar och bara lägga av. Det är inte alls coolt eller roligt eller vad ni nu vill vara, bara löjligt. Jag fattar inte hur ni orkar lägga ner energi på att kommentera sånt fjant och bete er som 5-åringar. Bara lägg av och väx upp lite så är ni snäll. Jag är inte sån som skriver sånt här, men jag vill bara säga vad jag tycker.


/Linnea

Jag älskar dig <3

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 00:08 / Allmänt
1 kommentarer

Du är så jävla snäll och du betyder jätte mycke för mig♥ de får aldrig hända dig nånting, du är en av dom bästa kusinerna jag har Linnea, jag älskar dig <3

♥♥♥

/emma

Bilder från dagen♥

Emma Johansson / 09 Oktober, 2011 - 00:01 / Allmänt
0 kommentarer

Bilder från dagen♥

/emma

Uppvisning <3

Emma Johansson / 08 Oktober, 2011 - 16:50 / Allmänt
0 kommentarer

tja, steg upp vid 9 idag, fixade allt, fixade mig och fika innan jag for till kåkstan, det var jätte roligt! det gick jätte bra, är jätte stolt över min hund <3 bilder & en film kommer imorgon på eftermiddagen för på kvällen ska jag på Bio med Linnea, filmen heter jag saknar dig, bilder kommer imorgonkväll, håll koll på bloggen imorgon och de hade vart kul med en eller flera kommentarer! nu sitter jag och lyssnar på en grym sångerska och en grym låt :)

Adele - Someone Like You Lyrics On Screen


/emma

Min Mobil, Iphone 4 <3

Emma Johansson / 07 Oktober, 2011 - 23:46 / Allmänt
2 kommentarer

Min Mobil, Iphone 4 <3
/emma

Gästinlägg :)

Emma Johansson / 07 Oktober, 2011 - 17:19 / Gästbloggare♥
0 kommentarer

Linda Johansson är mitt namn jag bor i ruttna komunen Gällivare,bor uppe på fjällnäs med min sambo. jag är 19 år Fyller 20 i december sent barn som man är ;D ..
jag älskar fan hundar finns ju inga goare djur än dom jag vill fan ha en golden dom är så jävla söta och mysiga :) , jag har 5 syskon 2 äldre och 3 yngre :)
är arbetslös för tillfället men förhoppnings vis får jag jobb snart, eftersom jag har C-kortet, men med min tur så får jag väl gå hemma hela livet.
vill göra fler tatueringar , man blir som beroende av de! min syster har klippt lugg på mig och klippt upp de , blev bra !:) hon kan sin sak..
man ska inte bråka med mig för då kan jag bli så arg att jag säger eller gör dumma saker! jag älskar fan att resa, hade kunnat resa i flera månader om man hade haft råd.
hade helt klart kunnat fara tillbaka till turkiet igen , men något som jag alltid velat är att fara till typ hawaii , men är ju svin svårt att hitta resor dit :/
ska nog sälja min volvo v40 och köpa ngn större bil som är diesel åh dock !:)

Jag hatar verkligen spindlar speciellt sådana håriga spindlar usch dom kan fan dö ut eller nått, är rätt feg av mig ändå,
*Åkrädd "beror på vem jag åker med"
*Rädd för spindlar och typ loppor åh sånt
*Rädd att gå ute själv om de är mörkt
*Är Rätt feg när jag kör ngt fordon tar de rätt lungt då.
*Rädd för Ormar
*Rädd för trånga utrymmen
*Rädd att vara underjord ifall de rasar
*höjd Rädd som fan
kan garanterat skriva upp en jävla massa saker om man orkar ..
jag vill ha en iphon4 men dom är ju så jävla dyra :/
min högsta dröm är fan att bli rik och flytta från stan skaffa ett stort hus och en hund!!

Pusss & Kram Jan banan !/emma

Linda :)

Emma Johansson / 07 Oktober, 2011 - 11:03 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena! börjar 11:30, ska snart gå till matsalen och kolla vad de är för mat! det blir ingen bildbomb idag, de kommer ett gästinlägg av min syrra Linda, håll koll på bloggen idag :)


/emma

Uppvisning på kåkstan imorgon!

Emma Johansson / 07 Oktober, 2011 - 08:51 / Allmänt
0 kommentarer

Hundungdom har haft ett läger i sommar, nästan alla från lägergruppen ska vara med i uppvisningen imorgon klockan 12:00 & 14:00 på kåkstan, kom och kolla♥

/emma

Godmorgon :)

Emma Johansson / 07 Oktober, 2011 - 08:26 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon, trött var jag imorse, jag orkade inte gå till skolan! igentligen behövde inte jag stiga upp så tidigt för jag har sovmorgon till 09:20 men jag glömde de så jag är i skolan nu ;) men då får jag sitta vid datan och spela Wordfeud :) idag är de Fredag, jag ska träna på kåkstan med lägergruppen klockan 6 och klockan 8 ska jag se Idol :) Grym dag♥

vi hörs snart <3

/emma

my phone :)

Emma Johansson / 06 Oktober, 2011 - 22:59 / Allmänt
0 kommentarer

My phone :)


fotade med youcam, bättre bilder på mobilen kommer imorgon <3

jag har inte nån som ska gästblogga imorgon ännu, hoppas jag hittar nån annars kommer de komma upp en bildbomb, håll koll ;) Julia har inte skickat dom idag eftersom hon hade bilderna hos hennes pappa, jag hoppas hon skickar dom snart :)

snart ska jag fixa mig för sängen och massa sen ska jag fortsätta hålla på med my phone, gör en mobilblogg sen, hejdå!


gossen♥

/emma

tränat med lägergruppen :D

Emma Johansson / 06 Oktober, 2011 - 21:02 / Allmänt
0 kommentarer

hej, har tränat med lägergruppen :D vi har skit kul varje gång vi har träning, imorgon blir de genrep, ska ta med olika kläder och så ska jag välja ut imorgon :) de ska bli skit kul på lördag, bilder och en film kommer på lördag kväll eller på Söndag :) snart ska jag, mamma, pappa & Emil käka kladdkaka och titta Robinson, vi hörs sen, kraam <3


/emma

häääärligt ;)

Emma Johansson / 06 Oktober, 2011 - 15:45 / Allmänt
0 kommentarer

tjaaa, vi har ju haft matteprov idag, är sjukt glad att jag kanske kommer få G ellr VG, jag svarade på alla frågor så jag tror jag kommer få ett G eller ett VG, vi ska ha ett prov till innan praon, hääärligt ;)

Madde har kommit upp och snart ska hon komma hit, de ska bli skojj och ikväll ska jag träna med lägergruppen ;)


en bild från isommras ;)

/emma

Adda...

Emma Johansson / 05 Oktober, 2011 - 23:05 / Allmänt
0 kommentarer

mig på Wordfeud, emmaajohansson123 :)


/emma

23:02

Emma Johansson / 05 Oktober, 2011 - 23:02 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, efter skolan for jag hem, innan vi åt for jag, pappa & Emil på Expert, nu har jag ett skal, ett rosa gummiskal! älskar den! efter jag hade ätit for vi och hämta Linnea och sen for vi till stallet, idag hade vi markarbete, de var super kul♥ red min älskling! Julia har inte skickat bilderna på mig och Blå ännu, hoppas att hon gör de imorgon, isåfall kommer de ut några imorgon och imorgon kommer de ut en bild på min Iphone och på Fredag kommer de ut ett till gästinlägg <3


/emma

Wordfeud

Emma Johansson / 04 Oktober, 2011 - 22:17 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, spelar Wordfeud för första gånger, är redan beroende! fan vad kul de är :) idag har jag vart i skolan, hade ingen HK så jag hade hål länge, efter skolan for jag och pappa till Expert, jag fixade ett kort till telefonen, har samma nummer så jag behöver inte ge ut ett annat, jag har pluggat och jag har tränat med lägergruppen, de gick skit bra :)

min pärla♥

min kompis har startat en blogg för inte så jätte länge sen, gå in och kika och lämna en eller flera kommentarer ;)

Evelina Hanssons blogg!

/emma

Iphone :)

Emma Johansson / 03 Oktober, 2011 - 23:06 / Allmänt
1 kommentarer

Tja, idag har jag vart på expert och köpt en iphone 4 :) älskar den! Har blogg.se's app och nu bloggar jag via mobilen :) klockan 7 idag var jag på BHK - malmen, jag skulle på ett möte och imorgon ska jag dit och träna med lägergruppen :)

Gästinlägg by Linnea

Emma Johansson / 03 Oktober, 2011 - 16:00 / Allmänt
1 kommentarer

Hej allihopa det är Linnea som skriveeeer. Just nu är Emma typ... nånstans. Säkert och tränar med lägergruppen eller nåt. Och jag sitter hemma och borde plugga. Egentligen tänkte jag bara säga åt Emma att vi borde ha filmkväll eller nåt i veckan (ni vet jag får ju abstinens när jag är borta från henne mer än en dag...). Jag kan baka så väljer du film! ;) Näe nu ska jag plugga istället. Hoppas du har kul vars du nu är och puss på er läsare hehe!

Jag kan dela med mig av en väldigt fin bild på mig och en av mina favoritramsor kan man säga.


Skitsnygg, I know.

"Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram: två apelsiner och en banan, vips har vi fått fram ett könsorgan!"

Tack och hej!

22:16

Emma Johansson / 02 Oktober, 2011 - 22:16 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, julia skulle skicka bilder på mig och Blå idag men jag ska stänga av datan snart så hon ska skicka dom imorgon, därför kommer bilder upp imorgon och inte idag :) jag är fixad för sängen och snart ska jag läsa bloggar och fixa resten innan jag går och lägger mig och läser min nya frida tidning, vi hörs imorgon <3


/emma

Julia körde hem mig med clementinen <3

Emma Johansson / 02 Oktober, 2011 - 17:00 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har kommit hem typ nyss, julia körde hem mig från stallet med clementinen, den är så gullig :) fixade åt blå och red han, de gick super, bilder kommer ikväll! om ett tag ska jag äta och vid 6 ska jag & Elvis fara till BHK - malmen och träna ;)


/emma

Stallet♥

Emma Johansson / 02 Oktober, 2011 - 12:52 / Allmänt
1 kommentarer

Tja, har fikat och nu sitter jag vid datan och jag lyssnar musik, Chriminal med Britney Spears! grym låt och grym sågerska :) snart ska jag fixa till lite i rummet, sen ska jag fixa mig och sen ska jag plugga engelska, har prov imorgon! vid 2 ska jag fara till stallet och vid 3 ska jag rida blå, bilder kommer ikväll♥

söt ponnyn♥

/emma

00:54

Emma Johansson / 02 Oktober, 2011 - 00:54 / Allmänt
1 kommentarer

snart ska jag fixa de sista för sängen sen ska jag lägga mig och läsa min nya tidning, vi hörs imorgon :)


/emma

00:02

Emma Johansson / 02 Oktober, 2011 - 00:02 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har vart på Oktoberfesten men vi gjorde inte mycke, jag kom inte in i öltältet eftersom jag inte är 18 eller äldre och de var bara ett öltält :) nu sitter jag med mina tofflor vid datan och lyssnar musik ;)


/emma

Oktoberfest

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 20:47 / Allmänt
2 kommentarer

drar till Linnea snart, jag ska med henne och Agnes på Oktoberfesten, vi hörs när jag kommer hem, tjiiiing <3


/emma

Dagen i bilder <3

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 20:45 / Allmänt
0 kommentarer

Dagen i bilder <3


/emma

19:05

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 19:05 / Allmänt
1 kommentarer

tjabba <3 har vart och tränat med lägergruppen, roligt! och jag har käkat, ikväll ska spela yatzy med mina päron! har fotat bilder från när jag var på BHK - malmen, bilder kommer om ett tag, håll koll ;)

imorgon ska jag fara till stallet vid 2 och innan måste jag plugga till engelskaprovet jag ska göra på Måndag, ska träna lite idag också så att de inte blir så mycke imorgon och klockan 6 ska jag träna med lägergruppen :)


/emma

snart ska...

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 15:40 / Allmänt
0 kommentarer

jag till BHK - malmen och träna med lägergruppen, vi hörs senare, kiss and hugs <3


/emma

Slalom mellan benen :)

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 15:30 / Allmänt
0 kommentarer

Slalom mellan benen :)/emma

Har vart ute och tränat slalom mellan benen men gossen :)

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 15:00 / Allmänt
0 kommentarer

Hej, har vart ute och tränat slalom mellan benen med gossen, fan vad han är duktig, 2 filmer kommer om ett tag :D


/emma

You're The One That I Want - Grease Lyrics

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 11:59 / Allmänt
0 kommentarer

älskar låten♥


/emma

1 Oktober ;)

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 11:44 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, igår fotade jag massa höstbilder på gossen, ska stoppa in dom på datan snart, han är så jävla vacker♥ klockan 4 är jag på BHK - malmen, vi ska träna med lägergruppen, bilder kommer ikväll! och ikväll ska jag spela yatzy, jag ska vinna!

så där mycke poäng ska jag också ha ;)

/emma

2 bilder från idag :)

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 00:18 / Allmänt
0 kommentarer

2 bilder från idag :)/emma

Frågor & Svar ;)

Emma Johansson / 01 Oktober, 2011 - 00:11 / Allmänt
1 kommentarer

Från: Anonym
Frågan: Rakar du dig under armarna? :) - ja

Från: .
Frågorna:

Vem äru tsm med? - ingen
Hur många killar haru haft? - 0
Hur många djur haru? - 2
Har du nå pearcingar? - öronen
Vilken är din favoritkändis? - E.M.D., Johan Palm, Justin Bieber, Eric Saade, André Zuniga & Erik Grönwall
Vilken är din favorit färg? - Rosa
Vad hade du velat heta ist för emma? - Clara
Vad heteru i andra namn? - Susanne

Från: Anonym
Frågorna:

vill du ha sex? - KLART!!!!!!!
vem gillar du ? - jadu ;)
om du fick vara med i en film ,vilken skulle det vara då? - Alla stallkompisarna 
vem skulle du vela bli ihop med? - jaduu ;)

jag vill veta sanningen så var inte feg lilla flikka!!!

Från: Anonym
Frågorna:

har du ett par stringtrosor? - jag har bara stringtrosor, jag köper aldirg andra!!!
har du fått mens? - jag har de alltid!
-isf....binda eller tampong? -
har du någonsin ens pussat en kille förutom din pappa och hund..? - jag kommer inte ihåg
kramat en kille? förutom släkt.... - jag kommer inte ihåg!
har du bara två vänner?  - men nee
SVARA MED MENINGAR, OCH SANNA...INGE SKIT "det är personligt"!!!!!!!!!!

Från: yoyo
Frågorna:

1. Vem hejjar du på i idol? :) - André♥
2. Kan inte du göra en film om när du visar runt i ditt hus? filma gärna med din familj och dina djur. :) - haha nej
3. Trivs du på myranskolan? - ja
4. Skulle du vilja vara blond? - det spelar ingen roll
5. Vad tycker du om låten: DEV & the caracasnått-top of the world - jag vet inte, jag känner inte igen låten
5. gillar du te? - nej
6. ska du sova på övernattningen på stallet? det sägs att den kommer att vara läskig ;) - Klart
7. Gillar du billys pizzor? :) - ja
8. vill du ha barn när du bli stor? och typ gifta dig? :) - säkert vill jag de då
9. hade du velat ha en egen häst? vad skulle det vara för kategori? hopp, dressyrhäst? färg? ras? höjd? osv. :) - klart, c eller d de ska vara en hopp, en fux och jag vet inte riktigt hur hög den ska vara i manken men den ska vara så stot så jag kan rida den länge :)
10. gillar du nån person just nu? - ja

hoppas på svar, ps din blogg äger fett!!!!!!! :) MER UPPDATERING OCH VIDEOBLOGG! :D :D pusspuss

Taaack ;)

/emma