underbara Blå♥

Emma Johansson / 30 November, 2011 - 22:33 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena! har vart i stallet och fixat till Blå och ridit honom, Linnea följde me och nu sitter jag i rummet, har duschat och ska borsta tänderna snart. Eftersom Julia inte får rida på 3 veckor ska jag rida i hennes grupp imorgon. Hon har ju operera sig, de är därför hon inte får rida på 3 veckor :) 1 December imorgon, den här månaden har gått fort, de är ju snart jul. Det är bara 23 dagar kvar :)

 

/emma

Min skoluppgift :)

Emma Johansson / 30 November, 2011 - 08:35 / Allmänt
1 kommentarer

Min skoluppgift :)/emma

hurrni.. jag vann i yatzy ;)

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 22:51 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, är fixad för sängen men ska bara stoppa på mig pyjamas då är jag helt klar ;) hurrni.. jag vann i yatzy, hehe! vi hörs imorgon, godnatt <3


/emma

yatzy

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 21:22 / Allmänt
1 kommentarer

hemma, sitter du i rummet med mammas tröjja och datan framför mig! jag har haft jätte kul och ska chilla resten av kvällen, inte tänka på skolan bara vara skolfri i skallen, mycke härligt! ska spela yatzy med mamma snart, ska vinna över henne, om jag vinner eller inte, de får ni veta sen ;)


/emma

17:37

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 17:37 / Allmänt
0 kommentarer

nu: hämta Steffi och Jackie sen: BHK malmen♥

min bebis♥

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 17:12 / Allmänt
1 kommentarer

Hej, har duschat och käkat och snart ska jag börja fixa mig för bakningsdags med BHK malm tjejer, mysigt! agility jackan ska på, den fick jag av Mari, vad snäll hon är! älskar den tröjjan, den kommer användas tills jag inte kan ha den längre, om inte längre :) snart ska jag fixa mig, vi hörs när jag kommer hem, hejdå!!!

min bebis♥

 

/emma

duschjanne!

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 16:00 / Allmänt
0 kommentarer

tja, en till skoldag avklarad och inga läxor, härligt! ska snart gå till duschen, vill bli ren och fin ska locka håret sen också. Vill inte se ut som en kratta när jag ska fara och baka :) vad ska ni göra resten av dagen, jag ska ta de lungt och baka. Nu ska jag ringa Steffi och sen ska jag fixa mig för duschning, syns lite senare, hejdå♥

en bild från Turkiet! var där med familjen, Linnea, Gustav, Mats & Eva. Det där var de bästa utomlandsstället jag har varit till hittils :)

Engelska kvar!

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 13:54 / Allmänt
0 kommentarer

Engelska kvar!

Ikväll blire pepparkaksbakning!

Emma Johansson / 29 November, 2011 - 11:56 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, är i skolan nu, har inte många lektioner kvar, härligt! Ikväll blire pepparkaksbakning på BHK malmen :) innan jag far dit kanske Linda ska komma och umgås med mig ett tag. Ni glömmer väl inte min frågestund, jag vill ha massa frågor :)

längtar♥

Emma Johansson / 28 November, 2011 - 22:25 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena moss! imorgonkväll blir de fyllt med julmusik, bakning och mycke skratt på BHK malmen, längtar♥ nu ska jag göra mig helt klar för sängen och sen ska jag fortsätta kolla saker på mobilen, hehehehehe ;) godnatt!


/emma

bye bye tankar, vi hörs aldrig mer.

Emma Johansson / 28 November, 2011 - 21:13 / Allmänt
1 kommentarer

Tja, ska ta de lungt i rummet nu och låtarna tankarna fara iväg någon annan stans, orkar inte bry mig om dom mer. bye bye tankar, vi hörs aldrig mer. Ikväll ska jag bara ta de lungt och bara njuta av att jag älskar mitt rum. Imorgon blir de pepparkaks bakning på BHK malmen, massa bilder kommer komma imorgonkväll eller lite senare i veckan, håll koll ;) idag har jag fått min nya design, vad tycker ni om den? jag älskar den ;)


Justin Bieber♥

/emma

En lektion kvar :)

Emma Johansson / 28 November, 2011 - 13:52 / Allmänt
0 kommentarer

Har en lektion kvar, no labb. Slutar kvart i 3 men ska stanna i skolan tills jag ska gå till bussen, bussen går 15.18 ska till Gällivare då med Linnea :) idag ska de bli en super bra uppdatering och designen kanske kommer idag, nice! Jag hoppas de, håll koll!

Idrott!!

Emma Johansson / 28 November, 2011 - 12:45 / Allmänt
0 kommentarer

Nu: idrott :)

Nudlar!

Emma Johansson / 28 November, 2011 - 12:36 / Allmänt
0 kommentarer

For hem och käka nudlar och hämtade pengar och snart ska jag börja byta om till idrotten :) jag hoppas min blogg kommer vara omgjord idag eller imorgon men de kan bli senare i veckan. Håll koll :)

kanske de kanske ;)

Emma Johansson / 27 November, 2011 - 23:20 / Allmänt
0 kommentarer

Ska börja fixa mig för sängen och ska kolla på en grejj på mobben men ni vet inte vad ;) ;) det kan hända att ni får veta de nån gång. Kanske de kanske ;)


minnen!

/emma

1 advent!

Emma Johansson / 27 November, 2011 - 18:51 / Allmänt
1 kommentarer

1 advent idag, ska advends fika med familjen sen och mysa i soffan! mitt rum är städat så nu är de fint och rent. Om lite mer än 3 veckor är de jul, älskar jul! vi äter mysig mat, vi tittar på Kalle Anka, vi öppnar julklappar. Allt är bra med julen♥/emma

börjat...

Emma Johansson / 27 November, 2011 - 18:16 / Allmänt
0 kommentarer

städa ;)


/emma

ombyggnation!

Emma Johansson / 27 November, 2011 - 16:06 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, ännu en bra morgon och nu sitter jag här, har pratat med Anna om en ny bloggdesign så bloggen kommer göras om helt, längtar tills allt är klart. Tack Anna :) 5 ska jag käka ska njuta av goda lökringar, mummmmmmmmms! efter maten ska jag kanske städa mitt rum så de blir mysigt och fint och ikväll blir de bra uppdatering så kolla bloggen ikväll :)

glöm inte min frågestund, http://emmasjohansson.blogg.se/2011/november/fragestund.html#comment


jag och Evelina, de där är länge sen!

/emma

Framme!

Emma Johansson / 26 November, 2011 - 18:06 / Allmänt
0 kommentarer

Framme!

Frågestund!

Emma Johansson / 26 November, 2011 - 16:33 / Allmänt
7 kommentarer

Har en frågestund här på bloggen så fråga hur många frågor du vill.
jag svarar på allt!
ni har till 3/12 på er, KOM IGEN!!!

/emma

TAGGAD!

Emma Johansson / 26 November, 2011 - 16:27 / Allmänt
0 kommentarer

Taggad till snöyran med Stephenie Blombacke på dundret :D

 

/emma

Lördag!

Emma Johansson / 26 November, 2011 - 13:50 / Allmänt
0 kommentarer

lördag idag och ikväll blir de snöyran med Steffi, bilder kommer såklart publiceras när vi är där! mobilen är med såklart så ni kommer bli uppdaterade. Idag har jag sovit ut, satt vid datan ett tag och sen fikade jag. För ett pytte litet tag kom jag hem från en prommis med Elvis. Min jacka var helt dyng sur så den får torka tills ikväll ;)

en jätte gammal bild på mig ;)

/emma

Kommer bli en grym helg ;)

Emma Johansson / 26 November, 2011 - 00:22 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare, eftersom klockan är över 12 så är de ju lördag nu. Igår var de fredag, slutade tidigt men väntade på skolan tills Julia hämtade mig med clementinen sen for vi till mig, skulle hämta pengar för vi skulle till vetehatten, efter vi var där for vi till stallet vi hjälptes åt att ha blå och sen for vi hem. Fixade lite i mitt rum, käkade och på kvällen såg vi idol :) grym fredag! Idag är de lördag och jag ska på snöyran, kommer bli en grym helg :)

Torsdag!

Emma Johansson / 24 November, 2011 - 07:36 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena! Torsdag idag och igår red jag, de gick skit bra, alex var kung <3 jag älskar dig alex, idag ska jag till mina 2 älsklingar, alex och blå ska pussa båda mycke gör jag älskar dom jätte mycke :)

Snöyran Freestyle Night

Emma Johansson / 22 November, 2011 - 19:23 / Allmänt
2 kommentarer

Ska med Steffi på snöyran på Lördagkväll, vilka ska dit? :)/emma

NELLIE BERNTSSON

Emma Johansson / 22 November, 2011 - 17:54 / Allmänt
0 kommentarer

Jag är med i tävlingen blogga på Nellieberntsson.se för en dag! hos Nellie, för att komma till henne's blogg klicka på länken. www.Nellieberntsson.seVarför läser jag din blogg och vad tycker jag om den, här Nellie får du svar varför!


Jag tycker din blogg är helt amazing, du är en sån snäll och mogen person och när jag går in och kollar på din blogg så är de inte så att jag tänker bah "vem fan tror hon att hon är" utan du är trevlig, modig, mogen, super snäll person och du tänker inte bara på dig själv. Du tänker på många andra också, du lägger inte upp massa inlägg med bara text hela tiden utan du lägger upp bildbomber, videoklipp och intressanta inlägg. Din blogg är inte som många andra, du går din egen väg och skiter i vad andra tycker och tänker om dig och din blogg. Du ger aldrig upp med dina 2 underbara ponnysar och dom ger aldirg upp, ni 3 är en grupp! ni ställer upp för varandra och ni tycker om varandra. Varför jag läser den de är för att DET ÄR DU SOM DRIVER DEN!


Det här är en liten extra text! det hör inte till de som jag har skrivit om ovan men jag hoppas du räknar med de här också!


du är en 11 årig tjej men man kan tro att du är äldre än vad du är, du ser ut som 13 eller 14 och du är som en som är 13 eller 14. NELLIE YOU ARE AMAZILING GIRL, det tycker jag och de kommer jag tycka länge, ge aldirg upp med dina ponnysar och bloggen för om du håller på som du gör nu så tror jag att du kommer komma ännu längre, du är dig själv, du går din egen väg och som jag skrev tidigare. DU SKITER I VAD ANDRA TYCKER OCH TÄNKER OM DIG OCH DIN BLOGG!

Ha de grymt Nellie och så kanske vi hörs nån dag♥

den här veckan kommer vara grym!

Emma Johansson / 22 November, 2011 - 12:45 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, idag har vi redovisning för vårat företag och jag har redovisat tidigare idag så jag har hål till klockan 2. Härligt och fick VG på min redovisning (y) har jobbat klart i matten också så jag behöver inte ta hem och jobba utan jag ska bara ta hem och göre ett häfte med musik frågor eftersom jag inte klarade provet om jag inte gör klart häftet under hålet, de vill jag för då kan jag fara till BHK malmen med Moa idag!

 

förlåt för att jag inte bloggade men iallafall igår städade jag mitt rum, pluggade, jag och mamma gick ut med hunden och på kvällen var jag med Linnea! den här veckan kommer vara super. Idag har jag nästan fullt upp, imorgon ska jag till stallet, torsdag ska jag till stallet, fredag idol, lördag snöyran söndag ingeeeeee plugg och stallet♥


/emma

Godnight!

Emma Johansson / 20 November, 2011 - 23:17 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, nu ska jag och Elvis ligga och ta de lungt i sängen, godnight MVH emma och Elvis <3

Snart jul <3

Emma Johansson / 20 November, 2011 - 19:09 / Allmänt
0 kommentarer

Snart jul, vad önskar ni er i julklapp? :)

Kvällsprommis!

Emma Johansson / 20 November, 2011 - 19:02 / Allmänt
0 kommentarer

Jag och mamma har vart på en kvällsprommis med Elvis och tidigare idag har Elvis fotograferats, det vart jätte fina bilder, tack Helena :)

Lördag!

Emma Johansson / 20 November, 2011 - 15:32 / Allmänt
1 kommentarer

Igår var jag på stan med Linnea och fick hem mig ett par tofflor för 149:- dom är jätte sköna. Och efter stan körde mamma hem Linnea och sen for vi till kaptensgården för Elvis skulle träffa Izla, Elmo och Molly han hade svin kul :D

Fredag!

Emma Johansson / 18 November, 2011 - 18:25 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena! Fredag idag, ska käka tacos och klockan 8 idoooooooooool <3

Är på Coop...

Emma Johansson / 18 November, 2011 - 15:57 / Allmänt
0 kommentarer

med Linnea :)

Twilight!

Emma Johansson / 17 November, 2011 - 23:09 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har vart och tittat twilight med Linnea, sara och 2 av hennes kompisar. Glömde bort att publicera bilder när jag var där min jag hoppas ni är nöjd med att höra att den är grym längtar till andra delen kommer <3

De snöar!

Emma Johansson / 17 November, 2011 - 18:04 / Allmänt
1 kommentarer

De snöar!

Idrott!

Emma Johansson / 17 November, 2011 - 13:32 / Allmänt
0 kommentarer

har bara elevens val kvar och klockan 7 är jag på blå forell med kusinen, ska se twilight :) bilder publiceras när vi är där :)

Är i skolan

Emma Johansson / 17 November, 2011 - 10:00 / Allmänt
0 kommentarer

Är i skolan :)

Svaren & Frågorna!

Emma Johansson / 14 November, 2011 - 21:40 / Allmänt
1 kommentarer

Från: Steffi
Frågan:
Hej Emma!
Vill du göra länkbyte? :) - inte idag, en annan dag :)

Från: Anonym
Frågorna:
tycker du att du är bra på att rida? - ja :)
rider du lektion? - ja :)
isf, vem är bäst i din grupp? - det svarar jag inte på :)
vilken häst tycker du är bäst? - jag gillar alla hästar på stallet men mina favvosar är Alex, Mr Blue, Valle & Olle :)
:)

Från: sara
Frågan: är du kär i nån? :) - ja :)/emma

Du är min NU OCH FÖRALLTID gubben

Emma Johansson / 14 November, 2011 - 20:37 / Allmänt
3 kommentarer

Elvis är min guldklimp, jag älskar dig så otroligt mycke, du får aldrig försvinna hjärtat! du är min NU OCH FÖRALLTID gubben, dig kan jag gå när jag är ledsen och du förstår, jag känner mig trygg när jag har dig brevid mig och du är den jag kan berätta allt till, FÖRSVINN ALDRIG GOSSEN♥

Jag älskar dig♥

/emma

Du är grym <3

Emma Johansson / 14 November, 2011 - 17:43 / Allmänt
0 kommentarer

Du är grym <3

 /emma

ensam hemma!

Emma Johansson / 14 November, 2011 - 15:58 / Allmänt
1 kommentarer

Tjenare moss! bloggade aldrig igår men igår var jag i stallet nästan hela dan och vettni, Julia tävlade Blå för första gången på jätte länge och dom fick ta med sig en rosett hem, ni är grym♥ dom hoppade inte omhoppningen igår utan dom hoppade bara grundomgången! nu är jag ensam hemma och ska snart käka nudlar och plugga! ni hade till Lördag på er att ställa frågor till min frågestund och hurreni... dom kommer ut idag! håll koll <3/emma

Godnatt!

Emma Johansson / 12 November, 2011 - 23:01 / Allmänt
0 kommentarer

tja! ska borsta tänderna och göra lite grejjs innan jag lägger mig ner och kollar film, hörs imorgon♥


/emma

vill ni se dom elle????

Emma Johansson / 12 November, 2011 - 21:56 / Allmänt
2 kommentarer

tjena moss! har vart hos Linnea och lagat mat med henne och Sara, de blev gott! bilder har jag också! vill ni se dom elle????


/emma

är hos Linnea :)

Emma Johansson / 12 November, 2011 - 17:40 / Allmänt
0 kommentarer

Är hos Linnea :)


/emma

15:40

Emma Johansson / 12 November, 2011 - 15:44 / Allmänt
0 kommentarer

Förlåt för att jag inte har uppdaterat mycke men igår var de Fredag, såg idol och mös. Min favorit fick lämna :( du skulle ha vunnit André, jag älskar dig!

 

Ska inte käka hemma idag för ska laga mat med Linnea & Sara, vi ska laga kyckligkryta och till efterrätt ska vi käka blåbärspaj, vad ska ni göra idag. Förlåt för att jag inte har stoppat in mer gästbloggare och mer veckans fråga men ska bli mycket bättre på de!

 

Säg nånting jag ska skriva om i en hel vecka, de ska vara ett enda stort inlägg men de kommer flera delar, KOM IGEN NU!!!!!!!!! nu har ni chansen!


/emma

09:16

Emma Johansson / 10 November, 2011 - 09:16 / Allmänt
1 kommentarer

Heeej, förlåt för att jag inte har bloggat igår men igår var jag i skolan och kanske vid 5 for jag till stallet och fixa allt åt hjärtat och red han på min ridlektion :) nu är jag i skolan och jag kom på att jag skulle ju svara på frågorna för 5 dagar sen men eftersom jag inte fick så många så ändrar jag datumet så nu har ni mer tid på er, ni har till Lördag på er! KOM IGEN NU, MATA MIG MED FRÅGOR ;) skriv inte frågorna i de här inlägget, gå längre ner och kolla var inlägget är :)


/emma

22:00

Emma Johansson / 07 November, 2011 - 22:00 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare! idag har jag gått en långprommenad med Elvis, vart och fika hos Maritha, kolla på Eric Saade och gått en kvällsprommenad med Elvis, om ett tag ska jag lägga mig ner i sängen och ta de lungt och kolla Stallkompisarna, älskar dom filmerna :) vad har ni gjort idag? :)


/emma

Är i skolan!

Emma Johansson / 07 November, 2011 - 09:51 / Allmänt
0 kommentarer

Tja! Sitter i skolan, vi ska snart ha engelska de är ett av dom sämsta ämnerna i skolan:) idag fyller mammas moster år så jag ska fara dit, jag ska gå på promenad med elvis, jag ska kolla film och jag ska träna elvis:) vad ska ni göra idag?:)

Stallkompisarna

Emma Johansson / 06 November, 2011 - 21:58 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, for till stallet tidigt imorse och släppte ut 3 fina hästar sen for jag hem och titta Stallkompisarna och senare for jag till stallet och tog hand om gossen och vid 4 for jag hem. efter 7 kanske for vi och hämta Steffi och sen körde pappa oss till stallet, kom hem för ett litet tag sen och nu sitter jag i rummet och lyssnar Eric Saades nya singel och om ett tag ska jag lägga mig i sängen och titta Stallkompisarna, älskar dom filmerna♥


/emma

På Måndag börjar skolan :(

Emma Johansson / 05 November, 2011 - 22:15 / Allmänt
2 kommentarer

tja tja! har vart nya resturangen med familjen och moffa och nu är jag med Linnea, ska upp tidigt imorgon för jag ska till stallet och släppa ut Blå, Exilia och Melwin och sen ska jag fixa allt åt Blå och jag ska Rida. Imorgonkväll blir de mycket plugg, jag ska göra klart min praofilm och börja plugga på Engelskan, fan vad råkigt att skolan börjar på Måndag :(

jag älskar dig Blå♥

 

/emma

17:18

Emma Johansson / 05 November, 2011 - 17:18 / Allmänt
1 kommentarer

Från: Anonym

-Asså din blogg suger! -.-'' - varför går du in på den då? :o

snart ska vi far och käka, vi hörs sen ;*

/emma

23:57

Emma Johansson / 04 November, 2011 - 23:57 / Allmänt
0 kommentarer

skulle sätta mig ner idag och kolla vad som ska ut på bloggen och så skulle jag se till att de blev fixat men jag
glömde helt bort de, sorry! lovar att allt de ska fixas imorgon :)

/emma

André, I love you♥

Emma Johansson / 04 November, 2011 - 23:13 / Allmänt
2 kommentarer

Tjena! har sett Idol och är jätte glad att André gick vidare, jag och pappa kanske kommer få träffa honom nästa Fredag, är med och tävlar om 2 biljetter till Gävle :) jag hoppas verkligen jag vinner då far jag och pappa till Gävle på Idol♥


André, I love you♥

/emma

17:40

Emma Johansson / 04 November, 2011 - 17:40 / Allmänt
2 kommentarer

Nu sitter jag och myser hemma, de är godis, chips och jordnötsringar på bordet och kanske 21 ljus är tända och klockan 20.00 börjar mitt favorit program, IDOL♥/emma

imorgon har jag mycke att göra i stallet, älskar de♥

Emma Johansson / 04 November, 2011 - 17:00 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena, har vart i stallet och tagit hand om Blå och fixat för fotningen imorgon, ska fara dit på morgonen och släppa ut han, Exilia och Melwin, om Blå inte kan vara ute så släpper jag bara ut Exilia och Melwin, deras hage är skrapad de är därför dom kan vara ute hela tiden, de är inte Blås! sen börjar jag mocka åt blå och fyller morgonen och kvällen och klockan 10 kommer Linda, när hon kommer ska jag ta in gossen och börja pyssla med han för senare kommer Helena och fotar mig och Blå och vid 12 eller 1 ska jag rida han ;) imorgon har jag mycke att göra i stallet, älskar de♥


/emma

Ikväll klockan 20.00 är de Idol♥

Emma Johansson / 04 November, 2011 - 10:28 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon, de var ett tag sen jag steg upp och snart ska jag ta nått att fika, är hungrig! vid 12 ska och Linnea gå på en promenad med Elvis och efter promenaden far jag till stallet och fixar allt åt hjärtat♥ ikväll klockan 20.00 är de Idol, jag hejjar och röstar på André♥


/emma

Veckans fråga!

Emma Johansson / 03 November, 2011 - 23:54 / Veckans fråga♥
1 kommentarer

Vem tror du vinner Idol 2011? :)


Veckans fråga avslutas på Söndag klockan 00:00 ;)

/emma

Ny kategori!

Emma Johansson / 03 November, 2011 - 23:47 / Allmänt
1 kommentarer

Har gjort en ny kategori, den heter veckans fråga♥ eftersom jag tänker ställa en fråga varje vecka som alla ska få svara på! lägger upp en fråga om ett tag, kom igen! vill ha många kommentarer <3
image description

/emma

Jag älskar dig hjärtat♥

Emma Johansson / 03 November, 2011 - 23:41 / Allmänt
0 kommentarer

Har vart i stallet nästan hela dan idag och kanske vid 6 for vi till Manuella och ikväll har vi sett Robinson, vem hejjar ni på? gissa vem jag hejjar på ;)


Jag älskar dig hjärtat♥

/emma

De är löst!

Emma Johansson / 03 November, 2011 - 22:26 / Allmänt
0 kommentarer

Tjena, vet att jag har lovat lite grejjer här men asså jag har inte kunnat göra långa inlägg via min data bara via min mobil så de har ändå inte gått men de är löst! jag ska sätta mig ner imorgon och kolla lite och så ska jag se till att de blir fixat imorgon och så kommer de upp lite svar på kommentarer imorgon :) hurrni.. visst glömmer ni inte min frågestund, den avslutas på Onsdag :)

http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/fragestund-1.html#comment
http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/fragestund-1.html#comment
http://emmasjohansson.blogg.se/2011/october/fragestund-1.html#comment


/emma

Ska ha min...

Emma Johansson / 03 November, 2011 - 22:21 / Allmänt
0 kommentarer

gamla mobil tills min Iphone kommer tillbaka, den är på lagning för knappen som man sänker med slutade funka :)/emma

Ny frilla!

Emma Johansson / 02 November, 2011 - 21:37 / Allmänt
2 kommentarer

Ny frilla!

Godmorgon!

Emma Johansson / 02 November, 2011 - 09:03 / Allmänt
0 kommentarer

Tja, har stigit upp för ett tag sen, ska börja fika och de, vi ska fara och hämta steffi vid 10 sen ska vi fara till stallet, halv 1 har Helena och Therese kommit, dom dom ska kolla när jag rider :) ska rida blå idag :)

Idol :)

Emma Johansson / 01 November, 2011 - 22:47 / Allmänt
1 kommentarer

Har kommit hem från Linnea för ett tag sen och nu sitter jag och myser framför tv:n med familjen :) jag och papsen ska se idol snart :)

Eva & Adam!

Emma Johansson / 01 November, 2011 - 21:22 / Allmänt
0 kommentarer

Har sett Eva och Adam med saea, Linnea och Elvis :) ska fortsätta se ett tag till med Linnea och Elvis för måste gå hem om ett tag, ska fara till stallet vid 10 imorgon :)