SKA LÄGGA MIN SNART!! <3

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 22:04 / Allmänt
0 kommentarer

jag ska gå & lägga mig snart,fan vad skönt för jag är lite trött. Men jag måste upp tidigt imorron ;S för det är skola. jaja men det är ju inte många skoldagar kvar. Det är 8 dagar kvar! ♥ När vi har slutat sista dagen på skolan innan sommarlovet då äre SOMMARLOV!!!!!!!! <3 fan vad skönt,jag tror vi har sommarlov 10 eller 11 veckor. Fan vad skönt och slippa skolan på länge,och sen när vi börjar skolan igen då ska vi få betyg för vi börjar 8an. Då ska jag blugga mycke för jag vill inte ha IG i nått ämne. Vi fan inte hamna in på en bygglinje. Jaja men vi har ju inte betyg ännu iallafall det är ju först till hösten nångång vi ska börja ha betyg. pss.. det ämnet jag måste plugga mycke på nästa år det är no för jag har svårt att komma ihåg det som handlar om No. Jaja men ska gå & lägga mig snart,bloggar mer imorron,Gotnatt ;* ♥♥´

HEMMA NU!

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 20:54 / Allmänt
0 kommentarer

har vart i stallet med Emma Sannelind,jag hjälpte henne med glitt och så har vi vart på rkd. Fotade lite bilder också från idag,lägger ut alla imorron. Först så hade jag & Evelina bestämt att vi skulle fara till stallet men sen när jag ringde henne så var hon med jennifer för hon hade lovat henne i förrgår tror jag det var. Men jag hade ju en kompis och vara med i stallet iallafall. OCH DET ÄR EN RIKTIGT BRA KOMPIS :) ♥♥

ALEX & WILLIAM - VILL DU BLI MIN TJEJ

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 16:24 / Allmänt
0 kommentarer

MORSDAG IGÅR! <3

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 16:18 / Allmänt
0 kommentarer

det var ju morsdag igår,grattis i efterskott på morsdagen mamma! <3 älskarej mycke. Jag,Pappa & Emil har gett henne massa lotter och hon vann på alla. Hon vann samarlagt 100 kroner. GRATTIS TILL HENNE <3 och så gav jag henne ett morsdagskort.

STALLET IDAG MED EVELINA! <3

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 16:08 / Allmänt
0 kommentarer

ska till stallet med Evelina idag,FAAAAAN VAD KUL! <3 ska ta hand om Valle & Olle,blir väll att mocka till dom & fylla deras hö påsar. Och så ska jag gosa med min älskling. <3 Innan stallet ska jag göra lite på min matte läxa & kanske göra engelska läxan,annars gör jag den senare idag. Och så ska jag äta middag.

1/6-10!

Imorron blire skolan,stallet & läxor. Jag ska ta hem svenska uppgiften för jag ska skriva om författaren. Han heter Eric nånting. Svenska uppgiften ska bli klar 4/6.


pss.. SNART ÄR DET SOMMARLOV (YY* ♥

 

® emma johansson ;*

 

FOTBOLL IDAG!!

Emma Johansson / 31 Maj, 2010 - 15:42 / Allmänt
0 kommentarer

vi har haft gympa sista timmen idag,vi spelade fotboll. Det gick fan bra för mig idag,mitt lag fan. Jag var på Sannas lag och Evelina,Kalle,André,Kevin,Emil,Markus lag och det kanske var mer personer också i mitt lag. Jag vet inte hur många poäng mitt lag vann med. jaja men jag bloggar mer senare herrå!! ♥♥


NATTI!! ;*

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 23:01 / Allmänt
0 kommentarer

jaja,snart är dagen slut,klockan 12 börjar en ny dag & en ny vecka. SKOLA HELA VECKAN!! men snart är det ju ändå sommarlov,fan vad skönt. Sista veckan så ska vi bara ha kul,vi ska ha brändbolls tunering fan vad kul,vi ska möta 3an & 4an. och så ska vi tror jag titta film,och på måndag är vi lediga. SKÖNT SOM FAN!! :) och så tror jag vi ska fara och äta pizza. I bränbollstuneringen kommer 5-6an böta 8an & 9an. jag tror att vi kommer komma till final och 8an eller 9an. Jaja men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig och ta det lungt och smsa!! ;) Godnatt! ♥♥

 

 

® emma johansson! ;)

LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN!!

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 18:02 / Allmänt
0 kommentarer

JAG ÄLSKAR DIG JUSTIN BIEBER :)

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 17:56 / Allmänt
1 kommentarer

jag älskar dig jätte mycke justin bieber. JAG VILL TRÄFFA DIG.


JAG VILL HA SÅNNA DÄR BYXOR :):)

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 17:09 / Allmänt
1 kommentarer

Visst är byxorna fina,jag vill ha sånna. Jag tror dom kostar 400.JAG VILL HA DEN DÄR TRÖJAN :):)

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 17:08 / Allmänt
1 kommentarer

Visst är den där tröjan fin,jag vill ha den. Jag tror det kostar 500.

ÄR MED HANNA NU!! ;)

Emma Johansson / 30 Maj, 2010 - 00:54 / Allmänt
0 kommentarer

är med hanna nu,hon ligger i sängen och jag är vid datan,hon ska sova här. Imorron ska vi vara med izzo & kanske simon. KUUUUUL :) idag har vi vart på kiosken,men jag köpte inget det var bara hanna som köpte. Hon köpte chips. Sånna där hjärtan. Och så har vi vart i parken och så har vi hoppat studsmatta. Vi har alltid kul när vi är med varandra!! ;D det är faaaan bra.

idag har jag vart på coop men mamma & pappa,jag fick en skiva. Den heter Rim fm festival 2010. dom låtarna & artisterna som är med på skivan är.

Anna bergendahl - This is my life
Lady gaga - paparazzi
Salem Al fakir - Keep on Walking
Train - hey,soul sister
Ola - unstoppable
Darin - you're out of my life
Adam lambert - whataya whant from me
Erik grönwall - crash and burn
Donkeyboy - sometimes
Pink - funhouse
Amy macdonald - don't tell me it's over
Eric saade - Manboy
Timoteij - Kom
Rebound! - hurricane
Edward Maya & Vika Jigulina - stereo love
One republic - all the right moves
Broken door - angel

Owl City - Fireflies
Black eyed peas - Meet Me halfway
Alexandra Burke - Bad Boys
Rihanna - Rude Boy
Taio Cruz - Break yout heart
Westlife - Shadows
Lovestoned - Rising Girl
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Kesha - your love is my drug
Linda & Velvet - Victorious
Alcazar - Headlines
Anders Fernette - Lola
Apollo Drive - papercut
John Mayer - Heartbreak Warfare
Andreas Johnson - We can work it out
Tom Pulse - Cuando
Kato feat Jon - Turn the lights off

Bonuslåt:

Ola Lustig - M.I.L.F

TURKIET HERE WE COME!!

Emma Johansson / 29 Maj, 2010 - 16:59 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska till turkiet med Mamma,Pappa,Emil,Mats,Eva,Gustav och Linnea i juli nångång. Vi ska vara där i 2 veckor. Då ska jag bada mycke och sola mycke. De jag vill ha är ett par rosa solglasögon som dom har haft på coop forum med till turkiet. Dom är jätte fina,men jag tror dom är slut nu ;'(

;)

Emma Johansson / 29 Maj, 2010 - 16:40 / Allmänt
0 kommentarer

.

Emma Johansson / 29 Maj, 2010 - 12:44 / Allmänt
0 kommentarer

Asså om jag har lakt in ett inlägg på min blogg så är den ju högst upp men den är också längst ner,fattar inte vrf. Titta längst ner så får du se att det inlägget jag har lakt in sist kommer längst ner också.

SKA FARA OCH HANDLA MED MAMMA & PAPPA SNART!! ;)

Emma Johansson / 29 Maj, 2010 - 12:41 / Allmänt
0 kommentarer

Ska fara och handa med mamma & pappa snart,det blir säkert på coop. När jag kommer hem ska jag göra lite på matte läxan :S faaaaan vad tråkigt. Sen efter jag har gjort de ska jag ringa hanna och säga att jag kan vara med henne ;) Det ska bli kul. Det var ju sjöpen disco igår,vilka var där? Jag gick då inte för jag går i 7an. Men jag hade ändå kul igår för jag var med Hanna. Men igår kväll nångång blev jag skiiiiiiit sur för att the rason sjöng inte :'(:'(
Jag har kört fyrhjuling idag,jag körde bara på gården. jag kan fota den och lägga in den på bloggen. Ska nog köra mer senare idag.

 

ROBIN

Emma Johansson / 29 Maj, 2010 - 11:02 / Allmänt
0 kommentarer

HAR VART MED HANNA IDAG!! ;)

Emma Johansson / 28 Maj, 2010 - 22:02 / Allmänt
0 kommentarer

idag har jag vart med hanna. Först så var jag i stallet och efter jag hade vart i stallet for jag till hanna och så lekte jag & hanna med henne's hund oliver. Och så har hon ätit och så har jag suttit vi hennes data. Vi for aldrig och hämta hennes mobil för att den hade inte kommit idag,men jag och hanna for nånstans för att hon skulle köpa en baguett och en dricka. Efter att hon gjort det for vi till mig. Och vi har hoppat studsmatta,gått till kiosken :)

JAG ÄR HOS HANNA NU! :)

Emma Johansson / 28 Maj, 2010 - 14:05 / Allmänt
0 kommentarer

jag var vart i stallet idag,jag kunde fara dit tidigt idag för att vi har slutat tidigt,jag tror vi slutade vid 10. FAAAAAAN VAD SKÖÖÖÖÖNT!!!! :) efter skolan cyklade jag hem och jag gjorde inte så mycke och så for jag till stallet. Jag mockade till Valle & borstade Olle och hjälpte och ta in hästar. Och efter jag var i stallet så for jag till Hanna. Jag är där nu. Jag & Hanna ska fara nånstans sen för hon ska hämta sin nya mobil och sen efter hon har gjort de ska vi fara till mig. Vi ska säkert hoppa studsmatta. Ikväll ska jag titta Talang,hoppas the reason ska sjunga ikväll. Jag bloggar mer senare idag,herrå!! :)

HAR VART I STALLET!! :)

Emma Johansson / 27 Maj, 2010 - 19:34 / Allmänt
0 kommentarer

har hjälpt Lotta med Valle & Olle idag,jag har mockat,spånat,fyllt deras påsar och ledit Olle. Imon ska jag vara med hanna och vet inte vad vi ska göra,men vi kommer iallafall ha kul. Snart ska jag göra min engelska läxa & Matte läxan & klockan 9 ska jag titta ett jävligt bra program som är i ettan. SVERIGE SKA SJUNGA IDAG JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Bloggar mer senare idag,herrå!! :)

HAR VART I STALLET!! :)

Emma Johansson / 27 Maj, 2010 - 19:34 / Allmänt
0 kommentarer

har hjälpt Lotta med Valle & Olle idag,jag har mockat,spånat,fyllt deras påsar och ledit Olle. Imon ska jag vara med hanna och vet inte vad vi ska göra,men vi kommer iallafall ha kul. Snart ska jag göra min engelska läxa & Matte läxan & klockan 9 ska jag titta ett jävligt bra program som är i ettan. SVERIGE SKA SJUNGA IDAG JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Bloggar mer senare idag,herrå!! :)

SKA LÄGGA MIG SNART!!

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 23:11 / Allmänt
0 kommentarer

Snart är den här dagen slut. idag har jag gjort ganska mycke,jag har vart i skolan :s,gjort läxan ;s vart i stallet :):):):):):):) det var kul. och suttit vid datan. Imon så kommer hanna till min skolan och så går vi till mig när jag har slutat och är klar. Hoppas det blir kul imon. :) Men snart ska jag gå & lägga mig jag ska slå av datan och borsta tänderna och en sak till sen ska jag gå och lägga min. Godnatt,bloggar mer imorron,herrå!!

 

VART I STALLET IDAG :)

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 20:54 / Allmänt
0 kommentarer

har vart i stallet idag jag har ju haft lektion. Vi hade teori idag,vi var in den nya teori salen,FAAAAAAAN vad fin den är. Nästa gång har vi markarbete,faaaaaan vad kul. Jag vill ha Alex.

27/5-10!

Imon ska Hanna brynefall komma till mig efter skolan,FAAAAAAAAN VAD KUL VI SKA HA!!! :)
vet inte vad vi ska göra,men vi kommer iallafall ha kul. På engelskan ska jag göra engelska prov så jag har tränat idag ;S :'( Men snart äre sommarlov faaaaaaaan vad kul. Då ska jag gå på ridläger och så ska jag på kirunafestivalen.

Gabriel & Linus

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:34 / Allmänt
0 kommentarer

Gabriel

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:32 / Allmänt
0 kommentarer

gas - populär

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:23 / Allmänt
0 kommentarer

Gabriel Brandes - Hijacked

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:20 / Allmänt
0 kommentarer

ROBIN BENGTSSON

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:06 / Allmänt
0 kommentarer

ROBIN BENGTSSON

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:04 / Allmänt
0 kommentarer

LÅTAR!

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 15:02 / Allmänt
0 kommentarer

IDOL 2008 - JAG BLEV FULL PÅ MIN COCA COLA

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 14:59 / Allmänt
2 kommentarer
HEY SOUL SISTER

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 14:47 / Allmänt
1 kommentarer

Lyssna låten fan vad den är bra. Sara skickade länken till mig på msn :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

Emma Johansson / 26 Maj, 2010 - 14:45 / Allmänt
0 kommentarer

Titta videoklippet,HAHAHAHAHAHAHA DEN ÄR ROLIG!!!!!

SKA GÖRA LÄXAN SNART,SEN VARA MED NADJA & SARA! :)

Emma Johansson / 25 Maj, 2010 - 17:11 / Allmänt
0 kommentarer

Ska gör min skit läxa snart för jag ska ha prov på torsdag,sen ska jag vara med Sara & Nadja,vet fan inte vad vi ska göra.. jaja men bloggar mer senare,herrå!! ;)

ANVÄDER MIN GAMLA TELEFONEN NU!! :D

Emma Johansson / 25 Maj, 2010 - 16:43 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag börjat använda min sony ericsson igen, :D faaaan vad jag älskar den telefonen!

HOPPAS DET GÅR!! :)

Emma Johansson / 25 Maj, 2010 - 13:59 / Allmänt
0 kommentarer

idag så gungade kevin & kalle på gungbrädan som är på skolgården och jag har fotat en bild på dom,jag hoppas att det går och lägga ut den via telefonen. För då kan jag lägga ut den på bloggen :)

SKA LÄGGA MIG!! :D

Emma Johansson / 24 Maj, 2010 - 22:57 / Allmänt
0 kommentarer

jag ska gå & lägga mig nu för jag ska till den där jävla skolan imon :S jaja godnatt nu då och sov gott pössssss /emma


Sebastian Krantz

VI HAR TAGIT FRAM VÅRAN STUDSMATTA IDAG :D

Emma Johansson / 24 Maj, 2010 - 21:58 / Allmänt
0 kommentarer

jag & pappa har tagit fram våran studsmatta idag,faaaaaaaaan vad kul,då kan man hoppa mycke. :):):):):)
Har hoppat idag,det var kul. imon ska jag väll också hoppa. Vilka har en studsmatta?JAG ÄLSKAR DIG JUSTIN <3

VI ÄLSKAR HAN!!

Emma Johansson / 24 Maj, 2010 - 21:51 / Allmänt
0 kommentarer

24/5-10!

det är en kille som är jätte snygg och jätte söt. Jag och sara forss älskar han jätte mycke. Vi ringde hem till han idag. Men han var inte hemma,han var ute och cyklade. Tack sara för en riktig bra dag! :)


25/5-10!

Jag ska kanske vara med hanna brynefall imorron,det är om jag hinner,för jag måste göra läxan :s :'(
jaja men om man går i 7an så har man läxa :'(
FAAAAAAAN VAD SKÖÖÖÖÖÖNT MED SOMMARLOV SNART!!!!! DÅ FÅR MAN TA DET LUNGT OCH HA JÄTTE KUL.

26/5-10!

Ska till stallet på onsdag,jag har lektion då. Vi har teori,jag vet inte vad vi ska göra på teorin men det får jag veta då :)

27/6-10!

Jag har engelska prov på torsdag. Jag vet inte om jag kommer klara det men kanske.

28/5-10!

Jag kanske ska rida på drop in och kanske vara med sara!! :) <333 KUUUUUUL <3

29/5-10!

VARA MED HANNA BRYNEFALL ;D

30/5-10!

VARA MED HANNA BRYNEFALL ;D
SKA VARA MED SARA GUMMAN SNART!!!! <3

Emma Johansson / 24 Maj, 2010 - 17:51 / Allmänt
0 kommentarerGabriel Brandes

VAR I SKOLAN IDAG :s

Emma Johansson / 24 Maj, 2010 - 16:02 / Allmänt
0 kommentarer

Har vart i skit skolan idag,fan vad tråkigt det var. Men man måste ju gå till skolan :'( jaja men nu sitter jag vid min data och lyssnar på musik,jag lyssnar på en jätte bar låt. Och idag ska jag hjälpa pappa och ta upp våran stuttsmatta :D:D:D:D:D och efter maten ska jag börja träna läxan för jag ska ha engelska prov. Ska fortsätta lyssna musik,bloggar mer senare idag,herrå!! :)

SKA LÄGGA MIG SNART!!

Emma Johansson / 23 Maj, 2010 - 22:52 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska gå och lägga mig snart,jag måste sova för jag har typ inte sovit nånting för jag steg upp tidigt igår för jag skulle med Evelina när hon hade stallpass och så har jag vaknat tidigt idag. Så jag måste gå och sova snart,jag bloggar mer imorron,herrå!! :)

HAR VART MED HANNA IDAG! :D

Emma Johansson / 23 Maj, 2010 - 22:02 / Allmänt
0 kommentarer

Har vart med hanna idag,det var faaaaan kul. Hon kom till mig och vi har suttit vid min data,tittat i skolkatalogen och vart ute. Vi gick först till kiosken. Jag skulle fylla på min mobil på 200 kr. och så köpte jag toy och nått annat vet inte vad dom heter. Och sen gick vi till parken. Och sen gick vi till mig och var hos mig till hon skulle hem. ÄLSKAR DIG HANNA JÄTTE MYCKE. TACK FÖR EN BRA DAG. :D <3

HEMMA NU! ;D

Emma Johansson / 22 Maj, 2010 - 14:17 / Allmänt
0 kommentarer

Har vart i stalle med evelina idag,jag var med på hennes stallpass. Sen var jag hos hon ett tag. Hon är hos mig nu,vi ska väl göra nånting snart. Bloggar mer innan jag far till stalle igen,herrå!! ;)

I LOVE YOU JUSTIN BIEBER! <3

Emma Johansson / 21 Maj, 2010 - 15:16 / Allmänt
0 kommentarer

jag önskar att justin kommer till gällivare nångång. Justin du är så himla söt & snygg. JAG VILL TRÄFFA DIG! <3 KOM TILL GÄLLIVARE! I LOVE YOU JUSTIN BIEBER <3

SKA VARA MED HANNA OCH AMANDA PÅ ÖVERNATTNINGEN! :D

Emma Johansson / 20 Maj, 2010 - 21:37 / Allmänt
1 kommentarer

jag har mockat & spånat till valle & olle idag,och fyllt några av deras hö påsar för lotta hjälpte mig. Och så har jag borstat valle. Imon ska jag sova hos evelina för jag ska följa med henne när hon har stallpass på lördag. :) Jag ska till stallet 2 gånger på lördag först ska jag dit när evelina har stallpass sen ska jag dit för att jag ska på övernattning. Först skulle jag gå på övernattningen med Evelina men nu ska hon inte gå. Nu ska jag gå med Hanna brynefall och Hanna Holma. Jag längtar jätte mycke till lördag :)

SKA LÄGGA MIG SNART!

Emma Johansson / 19 Maj, 2010 - 23:23 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska gå och lägga mig snart,Godnatt och sovgott. Bloggar mer imon,herrå! :)

JAG HAR RIDIT MIN ÄLSKLING IDAG! :D

Emma Johansson / 19 Maj, 2010 - 22:45 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har ridit min älskling alex idag,vi hade dressyr. Nästa gång så har vi teori och gången efter nästa gång så har vi markarbete. Imon ska jag också till stallet och hjälpa lotta med hennes hästar :)ALEX,MANGO,HANNA & EVELINA JAG ÄLSKAR ER! ♥

Emma Johansson / 19 Maj, 2010 - 22:39 / Allmänt
0 kommentarer

jag älskar er jätte mycke och det kommer jag alltid och göra <3

VI HAR MINNEN SARA!!

Emma Johansson / 18 Maj, 2010 - 19:26 / Allmänt
0 kommentarer

Sara du & jag har många minnen,jag kan säga en sak. Vi skrattade alltid när vi ramlade av måna och jag tror gunnar också. Nu är jag aldtig med dig sara mer. VRF? Kan vi inte börja umgås igen ?

ÖVERNATTNINGEN ÄR PÅ LÖRDAG!! :D

Emma Johansson / 18 Maj, 2010 - 15:02 / Allmänt
2 kommentarer

Det är en övernattning på stallet på lördag. Vem ska gå ? Jag ska gå,snart ska jag åka till stallet och skriva ner mig. Jag ska kanske vara där med Evelina. På fredag så ska jag kanske sova hos evelina för jag ska med henne när hon har stallpass på lördag.

Idag har jag vart i skolan :( SKOLAN SUGER,snart är det sommarlov faaaaaaaaan vad skönt. Dom som längtar komenterar det här inlägget.

Nästa månad ska jag på ridläger på ridklubben dundret. Jag vill ha Alex på ridlägret. Ridlägret är i 4 dagar.

Snart ska jag fara bloggar mer senare idag,herrå!!

STEFFI'S HUND LUDDE!

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 19:36 / Allmänt
0 kommentarer

Foto: Emma johansson
Kamera: s630

JAG

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 19:35 / Allmänt
0 kommentarerklockan 8 börjar ett program som johan Palm ska vara med i,vilka ska se det ?

BILDER PÅ MIG NÄR JAG HOPPAR!!

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 19:33 / Allmänt
0 kommentarer


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630

BILDER!

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 19:14 / Allmänt
4 kommentarer


Steffi's Hund Madicken

Jag & Steffi!

Mamma's foppa skor.


Foto: Stephenie Blombacke
Kamera: s630


JAG OCH STEFFI FICK TA HAND OM DAISAN IGÅR.

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 17:08 / Allmänt
0 kommentarer

Igår fick jag & steffi ta hand om daisan,vi var ute med henne,då var vi i hopphagen. ingen behöver tro att vi har hoppat med henne för det har vi inte gjort. Vi har bara vart där. Och det var inga hinder framme,och om det hade vart hinder framme så skulle vi inte hoppa med henne iallafall.

Saga's Forget Me Not

EN BILD FRÅN STEFFI'S KALAS ELLER FEST!!

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 17:06 / Allmänt
0 kommentarer

Steffi har ju haft ett kalas eller fest så jag fotade två bilder men det där är en av dom. Fick jag lägga ut den steffi?
Det borde jag ju få för det är min bild.

Dom på bilden är Nathalie,Jasse,Stephenie,Jonna,Elise & Emelie

VI HAR HAFT BRÄNDBOLL IDAG!!

Emma Johansson / 17 Maj, 2010 - 17:03 / Allmänt
1 kommentarer

Vi har haft brändboll idag,och mitt lag förlorade,men det gör inget. Det är ju ingen tävling. jaja,jag har stoppat in massa nya bilder till min data,ska lägga in mkt av dom på bloggen,HERRÅ!!! :D

Det där är en av bilderna jag har stoppat in på min data idag. ;)

SKA LÄSA TEXTEN UR BOKEN SEN SKA JAG GÅ LÄGGA MIG!

Emma Johansson / 16 Maj, 2010 - 23:06 / Allmänt
0 kommentarer

Snart ska jag läsa texten ur en engelska bok sen ska jag gå och sova,GodNatt. Jag bloggar mer imon när jag kommer hem från skolan,Herrå!

STRÖMMEN KOM TILLBAKA PÅ NATTEN NÅNGÅNG! :D :D

Emma Johansson / 16 Maj, 2010 - 21:14 / Allmänt
0 kommentarer

Var med steffi nyss,på natten så kom strömmen tillbaka till steffi,jag har sovit där inatt. Faaaan vad skönt att sova hemma inatt. Steffi har ju vart hos mig idag,vi har vart på kiosken och posta varsit brev,dom ska till USA :D imon äre skola :S SKOLAN SUGER HÅLL ME!!!!!!! jaja men det är ändå snart sommarlov :P
Ska gå och fixa mig iordning för duschning. Jag ska duscha snart. Bloggar mer senare idag om jag hinner herrå!

SKA FARA TILL STRÖMLÖSA HUSET SNART!! :D

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 22:14 / Allmänt
0 kommentarer

Nu är jag med steffi,vi har tittat sommakrysset,den var bra den här gången för E.M.D. var där och Erik Saade. Vilka var där ? Vilka tittade på tv ? om ni undrar vad strömlösa huset är för något så är det steffi's hus, ( dom har ingen tröm där ) Hoppas dom får ström nångång ikväll för då kan jag lägga in inlägg. Jag & Steffi ska till stallet imon,det är kompisdagen. Den tror jag börjar klockan 12. Jag ska lägga in bilder imon på min blogg & bdb som jag har fotat idag med min kamera. pssss. HOPPAS JAG KAN LÄGGA IN INLÄGG SEN!! :D ska dra till steffi snart,herrå!

HEMMA NU!

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 19:55 / Allmänt
0 kommentarer

Jag är hemma nu,jag har vart hos steffi och vi har vart ute,vi har fotat. Och så har jag,mamma,Steffi,Emil & pappa vart på berget och ätit. Jag åt en kalsone och drack en coca cola. Nu är jag hemma och steffi är här. Ska gå snart och titta på sommarkrysset bloggar mer senare,herrå! :)BLOGGAR MER SEN!!

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 11:50 / Allmänt
0 kommentarer

Jag bloggar mer sen,ska fixa mig i ordning och säkert gå ut sen och göra nånting,herrå!

DET ÄR SOMMARKRYSSET IDAG! :D

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 11:39 / Allmänt
0 kommentarer

Måste se sommarkrysset idag E.M.D. och Erik saade ska dit, JAAAAAAAAAAAAAA :) dom är så jävla bra. Vilka ska dit och vilka ska se på tv ? :)

TJA!

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 11:37 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har fikat nästan nyss,nu sitter jag vid datan och lyssnar 99 times,den är så jävla bra. Steffi har sovt hos mig inatt. Det var ett jävla oskväder på natten,och det blixtrade som faaan och mölrade som faaaan. Jaja nu äre fint väder, det är jätte varmt just nu är det 17,1 grader varmt. :)

TITTAR MEAN GIRLS NU!

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 01:13 / Allmänt
0 kommentarer

Jag tittar filmen mean girls nu,jag har sett den förut också men spela roll. Man kan ju se en film mer är 1 gång. Ska nog gå och sova snart,börjar bli lite trött. Klockan är nu 01.12,bloggar mer imon,herrå!

psssssssssss. GODNATT! :D

HAR VART HOS STEFFI IDAG.

Emma Johansson / 15 Maj, 2010 - 01:07 / Allmänt
0 kommentarer

jag har vart hos steffi hon har haft en fest eller kalas. Jag gav henne en t-shirt & taits. ( vita taits ) hon är hos mig nu för hon ska sova här.

En bild som på en mule som jag har fotat :)

DRAR NU! :D

Emma Johansson / 14 Maj, 2010 - 17:33 / Allmänt
0 kommentarer

JAG DRAR TILL STEFFI NU,KOMMER HEM KANSKE VID 10 ELLER EFTER 1O,BLOGGAR MER SEN HERRÅ! :)

VAR HOS STEFFI IGÅR! :D

Emma Johansson / 14 Maj, 2010 - 16:52 / Allmänt
0 kommentarer

Jag skrev på ett inlägg att jag skulle blogga mer senare idag, Men jag gjorde inte de,det var väll för att vi inte satt vi datorn. Men nu är det en ny dag,JAG KOMMER BLOGGA MYCKE IDAG :)

TJA ALLA! :D

Emma Johansson / 14 Maj, 2010 - 16:45 / Allmänt
0 kommentarer

Har kommit hem för en stund sen,jag har vart på expert och sen for jag till stallet och mocka & spåna till olle och smort alex träns m.m och sen for jag till expert igen och hämtade en sak och sen for jag till nån mobil affär men den var inte öppen och sen for vi till eriksson. Snart ska jag äta fiskpinnar,efter jag har ätit ska jag fara till steffi,herrå! :)

DRAR TILL STEFFI NU!! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 19:23 / Allmänt
0 kommentarer

jag ska dra till steffi nu,bloggar mer senare idag,herrå! <3

BILDER JAG FOTAT IDAG! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 19:20 / Allmänt
0 kommentarer


Det där är en av bilderna som jag har fotat idag! :Den mule,kommer inte ihåg om det jäspar eller vad den gör. ;D

Det där är också en mule :)
ÄR MED STEFFI NU! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 19:14 / Allmänt
0 kommentarer

Nu är jag med steffi,vi gör inte så mycke,sitter vid datan. Ska fara till henne snart,vi ska fota och ringa en! Jag,Evelina & steffi har tittat en film som heter Flicka. Den är så jävla bra. Har ni sett den ? Och så har vi vart i kulle stallen och fotat hästarna. Lägger in mer inlägg innan jag far. HERRÅ <33

Psss. Ska sova hos steffi ;)Justin Bieber Down to Earth

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 15:14 / Kändis♥
0 kommentarer

VAR UPPE JÄTTE LÄNGE IGÅR!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 12:41 / Allmänt
0 kommentarer

igår var jag uppe jätte länge igår men ändå så sov jag inte så länge idag! (: Ska nog gå & lägga mig tidigare idag. Jag får väll se. (: Bloggar mer senare idag,Herrå!

SPELADE NÅTT SPEL IGÅR! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 12:39 / Allmänt
1 kommentarer

igår spelade jag nått spel med kevin,haha fan vad jag sög på den spelet asså,och så spelade jag online också,HAHAHAHAHAHAHA :D och så har jag spelat med gustav & kevin. Asså jag tror att gustav's syrra Alice är bättre än mig på det spelet. Men det spelet jag är bra på som gustav & kevin kanske inte är bra på det är singstar.

SKA VARA MED STEFFI OCKSÅ! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 12:36 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska också vara med steffi idag,hon kommer säkert snart. jag har lakt in nya bilder till min data idag,fan vad kul med nya bilder jag kan lägga ut på bdb och bloggen (: vi ses väll snart steffi, herrå!

FÖRKYLD!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 11:56 / Allmänt
0 kommentarer

jag är förkyld och det är inte kul. Jag är snuvig och kan brukar bli täppt,det suger och vara förkyld!! att vara fökyld är nånting man inte kan göra åt,det går ju över. Det är bara och snyta sig om man är snugvig och ta nässprej när man är täppt.

SKA PÅ STEFFI'S FEST IMON!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 11:53 / Allmänt
0 kommentarer

Grattis steffi i efterskott,har du haft en bra födelsedag ? (: imon ska jag på henns fest,vad ska vi göra då? Du kommer att få en present steffi så du vet. Men vi ses kanske idag hurru!!

KATE VOEGELE - 99 TIMES

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 11:25 / Allmänt
0 kommentarer

Hon är så bra,lyssna ! :D

HAR DUSCHAT!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 11:09 / Allmänt
0 kommentarer

jag har duschat så nu är jag ren,fan vad skönt. Snart ska jag väll fika,har inte gjort det ännu. Sitter och lyssnar på Paparazzi med Lady gaga! Bloggar mer sen herrå!

SELENA GOMEZ - MAGIC MUSIC VIDEO

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:31 / Allmänt
0 kommentarer

TAIO CEUZ - BREAK YOU HEART + SÅNGTEXT!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:22 / Allmänt
0 kommentarer

LYSSNA!! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:10 / Allmänt
0 kommentarer

asså lyssna på låten,den är så jävla bra! :D

JUSTIN <3

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:06 / Kändis♥
0 kommentarer

JUSTIN <3

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:04 / Kändis♥
0 kommentarer

JUSTIN <3

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:04 / Kändis♥
0 kommentarer

JUSTIN <3

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 01:02 / Kändis♥
0 kommentarer

NATT NU! :D

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 00:56 / Allmänt
0 kommentarer

nu äre natt och jag sitter vid datan :D det är nog inte bara jag som göre. jaja men vad ska ni hitta på imon då? jag ska iallafall vara med Evelina. Nu ska jag nog göra länkar på bloggen,herrå! <3

LYSSNAR MUSIK!

Emma Johansson / 13 Maj, 2010 - 00:52 / Allmänt
0 kommentarer

Lyssnar på Bog Girls Don't Cry med Fergie,dom som inte har hört den eller vill höra den så lyssna gärna!

STALLET IDAG :D

Emma Johansson / 12 Maj, 2010 - 23:21 / Allmänt
0 kommentarer

Har ridit min älskling alex idag,har haft markarbete. Han var jätte pigg när jag hoppade banan vi skulle hoppa :) Jag har också ridit i Evelina's grupp idag för jag red istället för Anja. Tack Alex och evelina för en jätte bra dag ;D

Nu sitter jag vid datan och bloggar,bdb & msn. Kevin & Gustav är här nu,dom ska sova hos emil.


13/5-10!

Ska vara med evelina imon,vet inte vars vi ska vara. Men det löser vi imon. (: bloggar mer senare, herrå! (;

Ska titta American idol idag ;D

Emma Johansson / 11 Maj, 2010 - 22:26 / Allmänt
0 kommentarer

Ska titta American idol idag ;D Jag ska gå och fixa mig för sängen snart GodNatt alla och sovgott bye <3 Bloggar mer imon.Vila i frid Nelly <3

Emma Johansson / 11 Maj, 2010 - 22:24 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid min lilla älskling Nelly <3 Hoppas du har dey bra vännen! du vart bara 2 år :'( Kom tillbaka.

Flisan <3

Emma Johansson / 11 Maj, 2010 - 22:21 / Allmänt
0 kommentarer

Älskar dig flisan. Nu bor du i stockholm :'( Flytta till angelica,Micke & Niklas igen pigan <3

11/5-10

Emma Johansson / 11 Maj, 2010 - 22:20 / Allmänt
0 kommentarer

Idag vart i sugiga skolan :S. Men vi hade tema dag idag så vi slapp alla lektioner idag. FAAAAN vad skönt! Jag såg mean girls och fucking åmol. Dom var bra. Sen när jag kom hem gjorde jag läxan och städade mitt rum sen for jag till steffi. Vi ringde en person :) Jag var där ett tag och så sen for jag hem och åt och fortsatte med min läxa m.m. Sen kom steffi till mig och vi har cyklat upp till kiosken och köpt mjukglass. :) Tack för en riktig bra dag steffi.


12/5-10!

Imon har jag ridlektion :) Jag vill ha min älskling Alex. Det ska bli kul med markarbete imon ;) Klockan 8 imon ska jag och rida för jag ska rida istället för Anja. Jag vill ha Alex :D

Vila i Frid <3

Emma Johansson / 11 Maj, 2010 - 22:14 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid älsklingen Spike. Du dom igår :'( Hoppas du har det bra gubben. Jag kommer aldrig och glömma dig det ska du veta. ÄLSKAR DIG VÄNNEN! <3

Frasses idag! :D

Emma Johansson / 10 Maj, 2010 - 21:39 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag vart på frasses med Evelina. Först var vi på coop och sen gick vi till frasses och åt. Jag åt ett skrovmål. Sen gick vi på coop igen och köpte glass. Och sen gick vi på brio och titta. Efter vi hade vart på brio klart så gick vi på DS :D Tack Evelina för en jätte bra dag ;) <3 älskar dig.


Jag tror jag ska köpa den här mobilen :D

Emma Johansson / 10 Maj, 2010 - 21:33 / Allmänt
1 kommentarer

Jag tror jag ska köpa den här mobilen. Håll me om att den är fin :D

Natt!! ;)

Emma Johansson / 09 Maj, 2010 - 01:40 / Allmänt
1 kommentarer

Det är natt nu. Just nu är klockan 01.39. hehe :) imon ska jag vara med Evelina. Vi ska fara till stallet. Vi ska ringa en person och höra om han vill komma dit. Hoppas han vill de. Det kommer bli en rolig dag imon. Ska gå och lägga mig snart. bye & Godnatt :)

Ska gå och lägga mig senare nångång GodNatt

Emma Johansson / 08 Maj, 2010 - 00:58 / Allmänt
0 kommentarer

Ska gå och lägga mig senare nångång GodNatt! :)

Har ridit min älskling på drop in idag :)

Emma Johansson / 07 Maj, 2010 - 17:49 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag ridit min älskling Alex på drop in. Det var jag & Hugo som red på drop in idag. Vi red i padocken idag. Efter jag hade ridit Alex var jag med Emma Sannelind. JAG ÄLSKAR DIG ALEX. Tack Alex och Emma för att jag har haft kul i stallet idag. :) <3 Snart ska jag vara med Sara Forss vi ska cykla. Klockan 8 ska jag titta på Talang.Låtar

Emma Johansson / 06 Maj, 2010 - 21:52 / Allmänt
0 kommentarer

Crach and Burn
Jennie Let me Love you
Baby Good bye
Baby
Favorite Girl
Love Me
Emma Lee
Higher
Tik Tok
Bad Romance
Heaven
Is it true
Blah Blah Blah
Kiss n Tell
Never Let you go
Hey Jude
Over you
Bodies
This is My Life
Have A Heart
Down To Earth
Kom
Jag vill om du vågar
Umbrella
Viva la vida
youngblood
sweet dreams
Radio
One Time
Bigger
One less lonley girl
First Dance
Common
Somebody To Love
Stuck in the moment
U Smile
Runaway Love
Overboard
eenie Meenie
Up
That Should Be Me
You Make Me Happy
Synd att du är så söt

Globen

Emma Johansson / 06 Maj, 2010 - 21:03 / Allmänt
0 kommentarerVem ska på idolfinalen det här året ? :) :D

6/5-10

Emma Johansson / 06 Maj, 2010 - 20:59 / Allmänt
0 kommentarer

idag har jag varit i skolan. Tråkigt! Jag har också varit på coop med Mamma & Pappa idag. Jag har köpt två tjejtidningar och ett pennfodral och blyertspennor. Och efter vi hade vart på coop så for vi till Micke & Angelica pappa skulle hämta nånting där. Och sen for vi hem.


7/5-10

Emma Johansson / 06 Maj, 2010 - 18:55 / Allmänt
0 kommentarer

Spike fyller år 6år imorgon. Gratta han! :) GRATTIS SPIKE :)

Far snart!

Emma Johansson / 06 Maj, 2010 - 15:50 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska fara på coop forum snart med mamma & pappa. Vi ska handla :) Jag ska titta på tidningar. hoppas det finns nån tjej tidning som jag inte har. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och göra läxor. Imon äre fredag faaaan vad sköööönt!!!! Jag ska rida min älskling Alex imon på drop in. Bye bloggar mer senare idag!!

Ska gå och lägga mig snart

Emma Johansson / 05 Maj, 2010 - 22:56 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska gå & lägga mig snart. Det är ju skola imon jag har sovmorgon imon också FAAAAAAAAAAAAN vad SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!!!!!!!!!! GodNatt,herrå!Jag ska på ridläger på Ridklubben Dundret i sommar :)

Emma Johansson / 05 Maj, 2010 - 22:51 / Allmänt
0 kommentarer

Jag ska på Ridläger i sommar på Ridklubben Dundret. Jag ska gå på ridläger 1. Det är övernattningslägret. Jag vill ha min älskling Alex på ridlägret. :) Övernattningslägret är v.25 21-24/6. Övernattningläger med helpension 2 pass ridning och 1 pass teori/dag. Ridvana minst 1 år. För juniorer. Avgift: 1579. Vilka ska gå på övernattningslägret på Ridklubben Dundret i sommar ? :)

Jag har ridit min älskling Alex idag :)

Emma Johansson / 05 Maj, 2010 - 22:45 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag ridit Alex,vi hållde på med skänkelvikning och gallopp ;) jag älskar dig alex. Jag har varit i stallet med Evelina idag. Evelina har också ridit idag,hon red också min älskling Alex idag. ALEX DU ÄR DEN BÄSTA HÄSTEN I VÄRLDEN. ÄLSKAR DIG <3

Tack Alex och Evelina för en bra dag! <3

Ska gå & sova snart.

Emma Johansson / 04 Maj, 2010 - 22:47 / Allmänt
0 kommentarer

Just nu sitter jag vid min data och är inne på msn och min blogg. Jag ska snart gå och borsta tänderna. Och sen ska jag gå och lägga mig! Smsa med mig om ni vill. God Natt alla och sov gott Hejdåå ;)Jag på bilden,komentera den (:

Sidor

Emma Johansson / 04 Maj, 2010 - 21:46 / Allmänt
0 kommentarer

www.bilddagboken.se
www.stallet.se
www.ridklubbendundret.se
www.frida.se
www.facebook.com
www.blogg.se
www.youtube.com

Har sovmorgon imon

Emma Johansson / 04 Maj, 2010 - 21:38 / Allmänt
0 kommentarer

Imon har jag sovmorgon FAAAAAAN vad skönt. Jag börjar 09.40 Jag har sovmorgon imon för att jag har inte nån No labb. JAG HATAR NO LABB OCH VANLIG NO.

4/5-10

Emma Johansson / 04 Maj, 2010 - 21:14 / Allmänt
0 kommentarer

idag har jag varit i stallet med steffi. Jag har ridit istället för Alice Karlsson. Ylva valde före mig så hon tog alex. Eftersom ylva tog alex så tog jag Saphir. Hon var jätte jätte pigg. Jag har tagit hem mina långkalsonger och mina ridbyxor som jag har till stallet hem idag för att dom blev smutsiga. Dom blev smutsiga för att steffi puttade mig så jag ramlade. Imon ska jag till stallet och rida. Jag vill ha Alex. Imon har vi dressyr. :)

Vila i frid Chiquita

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:49 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Chiquita

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:44 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:43 / Allmänt
1 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:43 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:42 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:42 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:42 / Allmänt
0 kommentarer

Vila i frid Nelly

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:41 / Allmänt
0 kommentarer

Har ätit mjukglass idag,Gott <3

Emma Johansson / 03 Maj, 2010 - 21:40 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag varit med Steffi,vi har cyklat upp till kiosken. Vi köpte mjukglass och varsin burk med nå godis kulor i. Och så var det en kille som jag sa hej till och han bah beijve och sen när han kom ut så sa steffi Hejdå åt han. Efter vi hade varit på kiosken cyklade vi hem till mig och var på datan. Tack steffi för en bra dag! :) <3


En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:43 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:42 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:41 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:39 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:38 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:36 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:34 / Allmänt
0 kommentarer

En bild från Luleå

Emma Johansson / 02 Maj, 2010 - 21:27 / Allmänt
0 kommentarer

Imon ska jag till Luleå & Piteå

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 21:27 / Allmänt
0 kommentarer

imon drar jag till Luleå & piteå,jag kan fota från luleå och piteå imon och lägga in på bloggen. BYE <3

Justin Bieber

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:59 / Allmänt
0 kommentarer

Justin Bieber

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:57 / Allmänt
0 kommentarer

Justin Bieber

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:47 / Allmänt
0 kommentarer

Svara :D

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:45 / Allmänt
0 kommentarer

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:44 / Allmänt
0 kommentarer

Justin bieber var i globen igår :)

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:44 / Allmänt
0 kommentarer

Justin Bieber var i globen igår. Vem var där?

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:42 / Allmänt
0 kommentarer

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:42 / Allmänt
0 kommentarer

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:41 / Allmänt
0 kommentarer

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:41 / Allmänt
0 kommentarer

E.M.D.

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:40 / Allmänt
0 kommentarer

Wild kidz var idag

Emma Johansson / 01 Maj, 2010 - 19:34 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har tittat wild kidz. Den är så jävla bra,jag hejjar på lejonen. Vilket lag hejjer ni på? Klockan 8 ska jag titta Jakten på Julia. Den är också jävlgt bra,jag hejjar på Ellen. Vem hejjar ni på ?